Haberler

Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı Açıklaması

İstanbul merkez Bağcılar ilçe Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, gençliğe özür borçları olduğunu belirterek, "Onların ülkesine hassasiyetlerini anlayamadık. Oysa onlar bize 15 Temmuz gecesi Çanakkale ruhunu yeniden gösterdiler." dedi.

Çağırıcı, Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulunda düzenlenen söyleşide yaptığı konuşmada, 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ülkeye yapılmış en büyük ihanet olduğunu söyledi.

"Bu millet ne kadar asil olduğunu 15 Temmuz'da bir kez daha ortaya koydu" diye konuşan Çağırıcı, şunları aktardı:

"Bizim gençliğe bir özür borcumuz var. Onların ülkesine hassasiyetlerini anlayamadık. Oysa onlar bize 15 Temmuz gecesi Çanakkale ruhunu yeniden gösterdiler. Halbuki biz tedirgin oluyorduk. 'İnternet çağında, bilgisayar çağında, telefon oyunlarıyla iç içe oluyorlar, gençler elden gidiyor' gibi ciddi bir tedirginlik içindeydik. Ama bunların hepsi boş çıktı. Rabbim o günleri bir kez daha göstermesin, bir hayal alemiydi."

Bağcılar Belediyesinin "sosyal belediyecilik" çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Çağırıcı, üniversite öğrencilerinin talebi üzerine okul bahçesine halı saha yaptırma sözü verdi.

Söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: AA / Güncel

Lokman Çağırıcı Çanakkale İstanbul Bağcılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title