Haberler

Bağ Evinde Boğazı Kesilerek Öldürüldü

–tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde bağ evinde oğlu ile yaşayan 47 yaşındaki Zeynep Aydın boğazı kesilerek öldürüldü.

–tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde bağ evinde oğlu ile yaşayan 47 yaşındaki Zeynep Aydın boğazı kesilerek öldürüldü.

Olay, ilçeye bağlı Bağlar Mahallesi Gümüş Sokak üzerindeki bağ evinde meydana geldi. İddiaya göre, bir akaryakıt istasyonunda çalışan ve iş çıkışında bağ evine giden Moldovya uyruklu Sergei Zırgovic, kapıyı açtığında annesi Zeynep Aydın'ı kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aydın'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

6 KEZ BIÇAKLANIP, BOĞAZI KESİLMİŞ

Olay yerine gelen savcı ve polis, yaptıkları incelemede Zeynep Aydın'ın vücudunda 6 bıçak yarası olduğunu ve boğazının kesildiğini tespit etti. Cinayette kullanılan bıçak ise evde yapılan aramada bulunamadı. Polis, incelemek üzere Zeynep Aydın'ın cep telefonuna da el koydu. Aydın'ın cesedi, incelemenin ardından otopsi için Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

OĞLU DA GÖZALTINA ALINDI

Yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamayan Sergei Zırgovic, polise verdiği ilk ifadede, kapıyı çalması ve annesine seslenmesine rağmen kendisine ulaşamayınca eve anahtarla girdiğini belirterek, "Benzinlikte gece çalıştım. Eve geldiğimde anneme seslendim. Kapıyı açmadı. Daha sonra iki kez kapıyı çaldım yine açmayınca ben kapıyı anahtarla açtım. İçeriye girdiğimde annemi kanlar içinde gördüm. Hemen polisi ve ambulansı aradım" dediği öğrenildi. Polis, Zırgovic'i de gözaltına alarak, emniyete götürdü. Moldovya uyruklu eşinin bir süre önce hayatını kaybettiği öğrenilen Zeynep Aydın'ın, oğlu Sergei Zırgovic'le birlikte yaşadığı ve kimseyle husumetinin bulunmadığı bildirildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. - Ereğlisitekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Ereğlisi Gümüş Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title