Haberler

Bafumder Şehit Ramazan Arslan'ı Unutmadı

Van’ın Başkale ilçesinde 15 Nisan 2010 tarihinde uyuşturucu operasyonuna giderken geçirdiği kazada şehit olan Bafralı polis memuru Ramazan Arslan’ın anısına memleketi Bafra’dan öğrencilere giysi yardımı yapıldı.

Van'ın Başkale ilçesinde 15 Nisan 2010 tarihinde uyuşturucu operasyonuna giderken geçirdiği kazada şehit olan Bafralı polis memuru Ramazan Arslan'ın anısına memleketi Bafra'dan öğrencilere giysi yardımı yapıldı.

Bafra Umut Derneği(BAFUMDER), bu yıl da Ramazan Arslan'ın şehit oluşunun 6. yılı anısına ve emniyet teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Van Başkale'de ilköğretim okul öğrencilerine kıyafet yardımında bulundu.

Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin yaptığı açıklamada, "Daha önce de Başkale'ye kıyafet yardımı yapmıştık. Bu yıl da kardeşimiz Ramazan Arslan'ın şehit oluşunun 6. yılı anısına okul çocukları için Van Başkale'ye giysi, eşofman yolladık. ve gelecekte de her yıl Başkale'de okuyan öğrencilerimize bu tür yardımlarda bulunacağız. Dernek olarak şehidimize olan borcumuzu yerine getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Arslan Başkale Bafra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title