Haberler

BAFTA, Grammy ve Brit Ödülleri V2K designers imzasıyla Power TV'de!

Güncelleme:

Bu sene 69.'su gerçekleştirilecek ve sadece İngiltere'de değil tüm dünyada merakla beklenen BAFTA Ödülleri, İngiliz sinemasının "Oscar"ı olarak kabul ediliyor.

Kırmızı halı seremonisiyle başlayacak 69. BAFTA Ödül Töreni Türkiye'nin en genç kanalı Power TV'de 15 Şubat 00.30'da yayınlanacak. Kaçıranlar için tekrarı ise 15 Şubat Pazartesi 21.00'de.

Leonardo DiCaprio Oscar'a bir adım daha yaklaşıyor

Ünlü Amerikalı aktör Leonardo DiCaprio'nun "The Revenant", İngiliz aktör Eddie Redmayne'ın "The Danish Girl", Bryan Cranston'un "Trumbo", Matt Damon'un "Marslı", Micheal Fassbender'in "Steve Jobs" filmleriyle En İyi Erkek Oyuncu dalında aday olduğu törende ipi kimin göğüsleyeceği merakla bekleniyor. Cate Blanchett, Brie Larson, Saoirse Ronan, Maggie Smith, Alicia Vikander ise En İyi Kadın Oyuncu Ödülü için yarışıyor.

The Bridges of Spies ve Carol BAFTA Ödülleri'nde göz dolduruyor

Bu yılki BAFTA'da Steven Spielberg imzalı The Bridge of Spies ve yılın en iyilerinden Carol, toplamda 9'ar adaylıkla tüm dikkatleri üzerine toplarken, onları 8 adaylıkla The Revenant ve 7 adaylıkla Mad Max: The Fury Road takip ediyor. Oscar'ın en güçlüsü olarak kabul edilen Spotlight ise 69. BAFTA Ödül Töreni'nde sadece 3 adaylıkla yetiniyor.

30 dakikalık özel bölümde bu yıl da sürpriz isimler olacak

Her yıl düzenlenen BAFTA Ödül töreninde bir de 30 dakikalık "BAFTA: A Life in Pictures" isimli 30 dakikalık özel bir röportaj bölümü bulunuyor. Bu bölümde Helen Mirren, Sir Ben Kingsley, Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Tim Burton, Ethan Hawke, Ron Howard, Dustin Hoffman, Ang Lee, Anthony Hopkins, Charlize Theron, Philip Seymour Hoffman, Martin Scorsese ve David Fincher gibi dünyaca ünlü ve başarılı oyuncu ve yönetmenlerle söyleşiler yer alıyor.


58. GRAMMY ÖDÜL TÖRENİ

58. Grammy Ödül Töreni 16 Şubat Salı 03.00'te Power TV'de

Müziğin en büyük yıldızlarının 83 kategoride yarıştığı 58. Grammy Ödül Töreni, 16 Şubat Salı günü, Los Angeles'taki Staples Center'da Türkiye saatiyle 03.00'te başlayacak. Dünyadaki tüm müzikseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlenen Grammy Müzik Ödülleri Töreni Power TV'den saat 03.00'te canlı olarak yayınlanacak. Ödül töreninin tekrarları 16 Şubat 21.00, 17 Şubat 21.00, 18 Şubat 19.00 ve 21 Şubat 12.00'de yine Power TV'de izlenebilecek.

Benzer İsimler Aynı Kategorilerde Yarışıyor

Müziği ve müziksel birliktelikleri yüceltmek adına müzisyenler, şarkı yazarları, prodüktörler ve mühendislerin bir araya gelerek 1957 yılında kurdukları The Recording Academy, bu senenin adaylarını 16 Aralık 2015'te duyurdu. Listede en çok adaylığı bulunan Kendrick Lamar'ın 11 adaylığını; Taylor Swift ve The Weeknd 7 adaylıkla takip ediyor. Max Martin 6 dalda aday olurken; Tom Coyne, Drake, Serban Ghenea ve John Hanes'in 5 adaylığı bulunuyor.

Grammy, Performanslarıyla Heyecan Yaratıyor

Dinamik kişiliği ve karizmatik enerjisiyle Grammy'ye uyum sağlayan, eğlence ikonu LL Cool J sunuculuğunda gerçekleşecek 58. Grammy Ödül Gecesi'nde; iki Grammy ve güncel 11 adaylığı bulunan Kendrick Lamar, Grammy sahibi ve güncel iki adaylığı olan Little Big Town, güncel yedi adaylıkla The Weeknd ve 10 Grammy kazanan Adele'in sahneleyecekleri performanslar tüm dünyada büyük heyecanla bekleniyor.

Grammy Ödülleri Farklı Yaklaşımları Bir Araya Getiriyor

58. Grammy Ödülleri, farklı başlıkları bir araya en gözle görülür şekilde "Yılın Albümü" kategorisinde topluyor. Alternatif rock içinden Alabama Shakes, jazz'ın rap'e etkisinde Lamar, yöresel tınıların klasikliğinde Chris Stapleon, pop'ta Swift ve R&B'de The Weeknd aynı kategori içerisinde buluşuyor.

58. Grammy Ödül Töreni'nde, Kendrick Lamar - To Pimp a Butterfly, Taylor Swift – 1989, Alabama Shakes - Sound & Color ile Yılın Albümü Adayları arasında yer alırken; Alright –(Kendrick Lamar), Blank Space (Taylor Swift), Girl Crush (Little Big Town), See You Again (Wiz Khalifa featuring Charlie Puth) ve Thinking Out Loud (Ed Sheeran) Yılın Şarkısı kategorisinde yarışacak.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Eddie Redmayne Kendrick Lamar Taylor Swift Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title