Haberler

Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü'nün Yapımı Tamamlandı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, tamamlanan Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü'nde incelemeler yaptı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, tamamlanan Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü'nde incelemeler yaptı.

Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ile Bafra'da Kızılırmak Nehri üzerinde yapımı tamamlanan köprüdeki son çalışmaları inceledi.

Kalaycılı Mahallesi'ni şehrin karşı yakası ile birleştirecek 260 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki 10 ayaklı köprüde çalışmaların bittiğini, açılış için gün sayıldığını bildiren Yılmaz, "Köprü 7,5 milyon liralık bir yatırım oldu. Bu köprü sayesinde bölgedeki mahallelerinin Bafra ile ulaşımı kolaylaşacak ve mesafesini azaltacak. Üzerinde ulaşımın sağlanmaya başladığı köprü sayesinde bölgemiz, ekonomik açıdan da canlanacak." dedi.

Yılmaz, 17 ilçenin tamamında büyük yatırımların hayata geçirildiğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Bu yatırımların hepsi Samsun'un tüm ilçeleri ile zenginleşmesi, kalkınması demektir. Bir yerde yatırım varsa kalkınma olur. Bunların hepsi iş, aş, ekmek demektir. Hemşehrilerimiz bu yatırım seferberliğinden ziyadesiyle istifade edecekler. Yapılan bu köprü ile Bafra'mızın katma değeri misli misli artacak. Allah'a şükürler olsun ki yatırım için verdiği her sözü yerine getirmiş bir belediye başkanı olarak, bunun onuruyla yaşıyorum. Biz söz verdiysek yaparız. Bafra'mız için de bu köprüyü en kısa sürede bitirip hayata geçireceğiz diye halkımıza söz vermiştik. Şimdi o sözümüzü tuttuk ve köprümüz bitti. İnşallah en kısa sürede de resmi olarak açılışını gerçekleştireceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Yusuf Ziya Yılmaz AK Parti Samsun Bafra Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title