Haberler

Bafra Tso ve Kosgeb'den Girişimcilik Eğitimi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ile Samsun KOSGEB Müdürlüğü arasında “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” protokolü imzalandı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ile Samsun KOSGEB Müdürlüğü arasında "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" protokolü imzalandı.

Samsun KOSGEB Hizmet Müdürlüğü'nde gerçekleşen mutabakat imza törenine Samsun KOSGEB Müdürü Ahmet Dursunoğlu, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ile Oda Genel Sekreteri Talip Şahin katıldı.

Samsun KOSGEB Hizmet Müdürü Ahmet Dursunoğlu yaptığı açıklamada, "Samsun KOSGEB Müdürlüğü olarak daha fazla firmaya ve girişimciye ulaşmak için yoğun şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile yapmış olduğumuz mutabakat neticesinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tertip etmiş bulunmaktayız. Bölgemize ve katılımcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar yaptığı açıklamada, "Faaliyet alanımız içerisinde bulunan ilçelerimiz için Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi yapılmasına yönelik Bafra TSO olarak bir planlama yaparak Samsun KOSGEB Müdürlüğü ile görüşmelerimiz akabinde ortak bir protokol imzalamış bulunmaktayız. Yaptığımız protokol nezdinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitim programı açılmış olup başvurular Bafra Ticaret ve Sanayi Odası internet sitesi (www.bafratso.org.tr) üzerinden çıkartılacak formun doldurulup odaya teslim edilmesi ile gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 27 Eylül 2016'dır. Başvuruların ardından 29 Eylül'de Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşecek mülakat ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne katılmaya hak kazanan 30 kişi belirlenecektir. Eğitim programı Bafra TSO toplantı salonunda 3-6 Kasım 2016 tarihileri arasında gerçekleşecek ve her gün 08.00-17.00 saatleri arasında toplam 4 gün 32 saat sürecektir. Eğitim programını başarıyla tamamlayan katılımcılar, sertifikalarını alarak, iş fikirlerini KOSGEB ile paylaşacaklar. Kurul tarafından kabul edilen iş fikirlerine de 50 bin liraya kadar hibe, 100 bin liraya kadar da faizsiz kredi imkanı KOSGEB tarafından sağlanacaktır" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Bafra Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title