Haberler

Bafra Giad'dan Çağrı

Samsun Bafra Genç İş Adamları Derneği (GİAD) Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, son zamanlarda Bafra ilçesinde meydana gelen olaylar hakkında basın açıklamasında bulundu.

Samsun Bafra Genç İş Adamları Derneği (GİAD) Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, son zamanlarda Bafra ilçesinde meydana gelen olaylar hakkında basın açıklamasında bulundu.

Derneğin yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Muratoğlu, "Son dönemde Baframızda uyuşturucuya karşı başlatılan mücadeleye Bafra'nın gençleri olarak, Bafra Genç İşadamları Derneği olarak bizler de elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Kamuoyunun genel görüşü Bafra'da polis sayısının yetersiz olduğu yönündedir. Bizler de bu sayının arttırılması için tüm Bafra halkının BİMER'e başvuruda bulunarak yetkililere sesimizi duyurmaya çağırıyoruz. Ayrıca uyuşturucuyla mücadele etmek için, ilgili yasaların caydırıcı olacak şekilde değiştirilmesi, gençlerin sportif faaliyetlere yöneliminin arttırılması, metruk binaların hızla yıkılması, kapatılan Gaziosmanpaşa Karakolu'nun narkotik şube olarak tekrar açılması, toplum baskısının arttırılması, aile bilincinin arttırılması, gençlerimizin maneviyatının kuvvetlendirilmesi gerekmektedir.

Aslında farkında olduğumuz ama tepkisiz kaldığımız son derece önemli bir konuda 'Uyuşturucuya Hayır' isimi kampanyayı başlatan İnterya Derneği'ne de bu vesileyle teşekkürlerimizi sunarız" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Bafra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title