Haberler

Bafra'da Teknesiyle Ava Çıkan Balıkçı Kayboldu

Samsun’un Bafra ilçesinde tekneyle denize açılan balıkçı kayboldu.

Samsun'un Bafra ilçesinde tekneyle denize açılan balıkçı kayboldu.

Koşu Limanı'ndan bir balıkçı, bugün denize açıldığında denizde boş duran çalışır haldeki tekneyi fark etti. Tekneyi motoru çalışır vaziyette bulan balıkçı, durumu arkadaşlarına bildirdi. Daha sonra durum jandarmaya haber verildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, sahil kenarında ve denizde arama çalışması başlattı. Bafra'nın Koşu Mahallesi Limanı'ndan dün saat 15.00 sıralarında Fener açıklarına doğru balığa çıkan Mehmet Yetmişbir'in denize serdiği ağı çekerken düştüğü sanılıyor. Sinop'tan gelen Sahil Güvenlik 72 Bot ekipleri ve Samsun Sahil Güvenlik arama kurtarma ekipleri tarafından geniş çaplı arama yapılıyor.

Koşu Mahallesi'nden bir balıkçı, "10-15 gündür buralarda duruyordu. Balıkçılık yapıyor, buralarda ağ seriyor, balık yakalıyordu. Zaman zaman denize çıkıyordu, kayığında yatıp kalkıyordu. Tek başına balıkçılık yapıyordu. Dün saat 15.00 sıralarında denize çıktığı söyleniyor" dedi.

Mehmet Yetmişbir'in Alaçam'ın Toplu Mahallesi'nden olduğu, balıkçılık yapmak için Koşu Mahallesi'nde bulunduğu öğrenildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Bafra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title