Haberler

Bafra'da Şehit Aileleri Bir Araya Geldi

SAMSUN (AA) – Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından aylık olarak düzenlenen Kuran-ı Kerim ve Mevlit Programının 50.'si yapıldı.

SAMSUN (AA) – Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından aylık olarak düzenlenen Kuran-ı Kerim ve Mevlit Programının 50.'si yapıldı.

Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği binasında yapılan Kuran-ı Kerim ve Mevlit Programına, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Üsteğmen Volkan Yıldırım, İlçe Müftüsü İsmail içek, Bafra 75 Yıl Huzurevi Müdürü Nusret Yılmaz, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Program  Tahirağa Mescidi imam hatibi Necattin Boyun, Fazlı Şişik ve Mehmet Zengin'in Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okunması ile başladı.

Program sonunda konuşan, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, şunları kaydetti:

"Derneğimizce her ay düzenlediğimiz Kuran-ı Kerim ve Mevlit Programının 50.cisini gerçekleştirmenin onur ve gururunu yaşıyoruz. Rabbim derneğimizin kuruluş aşamasından bugüne kadar maddi ve manevi desteklerini sürdüren kişi kurum ve kuruluşlarımızın değerli temsilcilerinden derneğimizi birlikte kurduğumuz bir önceki garnizon komutanımız şu an ağrı askerlik şubesi başkanı olan Personel Albay İbrahim Dağtekin ve değerli eşinden, kurucu üyelerimizden, yönetim kurulu ve derneğimiz üyelerinden her faaliyetimizi programlarımızı haber yaparak kamuoyuna duyuran basınımızın değerli temsilcilerinden, gönlü yüreği bizimle olan herkesten razı olsun. Rabbim birlik beraberlik içerisinde 100. programımıza ermeyi de nasip etsin."

Ersin, "Şehitlerimizin ruhu şad mekanları cennet olsun. 1996 tarihinde vatani görevini yaptığı Kıbrıs'ta şehit olan Topçu Er Ferhat Kaçar, mart ayı içinde şehit olan Personel Onbaşı Ünal Ocak, Personel Onbaşı Kadir Kara, Personel Onbaşı Coşkun Kapancı, toprağı vatan yapmak, vatanımızın bekasını devam ettirmek uğruna seve seve canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ve devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, ebediyete intikal etmiş olan kahraman gazilerimizin ruhlarına ithafen düzenlenen manevi duyguların doruğa çıktığı mevlit programımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek tarafından dini sohbet yapıldı. Program yapılan ikramların ardından son buldu.

Kaynak: AA / Yerel

Volkan Yıldırım Mustafa Yiğit Bafra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title