Haberler

Bafra'da "Proje Döngüsü" Eğitimi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Bafra Kaymakamlığı işbirliğiyle "Proje Döngüsü" eğitimi veriliyor.

Bafra Kaymakamlığı ve OMÜ işbirliği ile Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen, kurum ve kuruluşlardan sivil toplum örgütüne ve banka çalışanlarına kadar her kuruluştan 2 temsilcinin yer aldığı eğitim öncesi konuşan Kaymakam Halis Arslan, "Burada Bafra'nın aynası var. Kendini yetiştirmiş ve proje yapmaya adamış insanlar burada. Burada 2 günlük bir eğitim alacağız belki bir hafta sonra bir eğitim daha alacaksınız belki 3 hafta sonra bir eğitim daha alacaksınız, bizi bırakmayacaksınız. En azından perspektif kazanacağız. Burada Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nden berberler odasına kadar çok değişik bir mozaik var. Arkadaşlar bugünü nasıl başladıysanız öyle bitireceksiniz. Sizinle bitiş günüde birlikte olacağız. Buradan çok farklı intiba ve fikirlerle gideceksiniz. Daha sonra karar veren istekli, heyecanlı arkadaşları bir kez daha bir kez daha eğitime alacağız. Zor olduğunu biliyorum. Az da olsa proje yapma tekniğini bilen proje kaynakları nelerdir bunları bilen araştıran kişiler olacağız. Seminerlere devam eden arkadaşlar arasından daha sonra proje ofisimize alacağız. Gerektiği kadar araç ve gereçlerle donatacağız. Bu arkadaşlar hem kendi birimlerine hem de Bafra'ya lazım olan projeleri yapacaklar" dedi.

Doç. Dr. Ahmet Mutlu, Yrd. Doç. Dr. Aysun Çetin ve Proje Danışmanı Ayfer İlhan tarafından verilen eğitim 2 gün sürecek. Seminerin sonunda katılımcılara belge verilecek. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Halis Arslan Bafra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title