Haberler

Bafra'da "Parklarda Kütüphane, Okumak Şahane"Projesi

Samsun’un Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bir banka ve Anadolu Vakfı işbirliğinde hayata geçirilen “Parklarda Kütüphane, Okumak Şahane” projesinin açılış töreni düzenlendi.

Samsun'un Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bir banka ve Anadolu Vakfı işbirliğinde hayata geçirilen "Parklarda Kütüphane, Okumak Şahane" projesinin açılış töreni düzenlendi.

Bafra Belediyesi Ali Kale Turistlik Tesisleri'nde düzenlenen törene Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Anadolu Vakfı Genel Müdürü Selim Güven, ABank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mete Hakan Güner, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başer, Atatürk Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu törende yaptığı konuşmada, "Çok çeşitli projeler yapıyoruz ama okumanın toplumuzun en büyük eksikliklerinden biri olduğunu biliyoruz. Bu anlamda okuyan bir toplum olma yönünde çok önem arz ettiğine inandığımız parklarda 'Parklarda Kütüphane, Okumak Şahane' projesindeki amacımız Bafra'nın değişik yerlerinde toplam 10 yerde kütüphaneler kurarak öğrencilerimizi, vatandaşlarımızı kitaplarla buluşturmak istiyoruz. Kurduğumuz kütüphanelerde bulunan o kitabı vatandaşımız kitabı gördüğünde o sıcaklığı hissetmesini sağlamak ve okuma alışkanlığını öncelikle biz milli eğitim camiası olarak Bafra'da yerleştirmek istiyoruz" dedi.

Kaymakam Halis Arslan ise, "Özellikle Milli Eğitim alanında Bafra proje fabrikası olmuştur. Bilhassa Atatürk Ortaokulumuz da bu fabrikanın rekortmeni olmuştur. Parklarda kütüphane bugün gördük ki Bafra'da yaygınlaştı. Onu görüyor, onun gururunu yaşıyoruz. Dünya okuyan insan için yaratılmıştır. Okumayan insan cahil insandır, her türlü kötülüğü yapar, her türlü düşmanlığı yapar. Siz okuyandan korkmayın, okumayandan korkun. Bu toplumuzu cehaletten kurtarmak, aydın, müreffeh, kültürlü, okuyan, okuduğunu anlayan, okuduğunu yorumlayan, kültürlü, eğitimli hale getirmek Türk milletinin de hedefidir. İşte bu hedefler doğrultusunda yetiştireceğimiz gençlerle uluslar arası yapacağımızı her yarışta mutlaka galip geleceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol tarafından Ali Kale Turistlik Tesisleri'ne kurulan kütüphanenin açılışı yapıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Halis Arslan Samsun Bafra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title