Haberler

Bafra'da Huzur Toplantısı

Samsun Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nce Kemalpaşa Mahallesi’nde vatandaşlara yönelik “Sorumluluk Alan” huzur toplantısı yapıldı.

Samsun Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nce Kemalpaşa Mahallesi'nde vatandaşlara yönelik "Sorumluluk Alan" huzur toplantısı yapıldı.

Kemal Paşa Mahallesi'nde Nazar Düğün Salonu'nda yapılan toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mankan, Cumhuriyet Polis Merkezi Amiri Davut Kısa, Çocuk Büro Amiri Mahmut Kurt, Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Komiser Galip Yavaşoğlu, Cumhuriyet Polis Merkezi Komiser Yardımcısı İsa Sağır, Toplum Destekli Polislik Başpolis Memuru Metin Çabbar ve mahalle sakinleri katıldı.

İlçenin asayiş ve güvenliği için halkla birlikte çalışmak istediklerini ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, mahalle sakinlerinin, evlerinin önüne gelen tanımadıkları şahıslara 'kime geldikleri' şeklinde basit sorular sormalarını, şüpheli durumda 155 Polis İmdat'ı arayarak ihbarda bulunmalarını istedi. Yiğit, mahalle toplantılarının emniyetin çalışmaları açısından ve vatandaşların talepleriyle alakalı bilgi alışverişinde bulunarak ilçede huzurlu bir ortamın sağlanacağını belirtti.

Toplantıya katılan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri okullar ile ilgili sorunlar, metruk binaların güvenlik sorunları,, motosiklet kullanımı, ikametten hırsızlığı, iş yerinden hırsızlık ve dolandırıcılık konularında slayt ve videolar eşliğinde mahalle sakinlerini bilgilendirdiler.

Bu tür toplantıların daha sık yapılması isteyen mahalle sakinleri, toplantıdan dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teşekkür ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yiğit Kemalpaşa Samsun Bafra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title