Haberler

Bafra Belediyesinden Kaymakam Arslan'a Ziyaret

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberindeki heyet, Adana Vali Yardımcılığından Bafra Kaymakamlığına atanan Halis Arslan'ı ziyaret ederek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberindeki heyet, Adana Vali Yardımcılığından Bafra Kaymakamlığına atanan Halis Arslan'ı ziyaret ederek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş ile birim müdürlerinin de katıldığı ziyarette konuşan Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hep birlikte ilçemizin kalkınması, gelişmesi ve daha yaşanılır bir kent olması için ortaya konan çabanın devamını sağlayacağız. Baframız cennet gibi. Bizler de 38 yıllık tecrübemizi aktarmaya çalışacağız. Yapılırken heyecan duyulmayan işlerde başarı elde etmek zor. Birlikte aynı heyecan ve istekle ilçemize hizmet edeceğiz. Belediyemizin yönetim kadrosu oldukça dinamik. Bu dinamizmi inşallah hizmete birlikte yansıtacağız" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Şahin ise "Daha önce bir araya geldiğimiz Kaymakamımızı bu kez de belediyemizin yönetim kadrosuyla ziyaret etmek istedik. Ortak amacımız Bafra'mıza hizmet. Hayırlısıyla bu amacımızı yerine getirmek için birliktelik içinde gayret göstereceğiz" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Halis Arslan Zihni Şahin Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title