Haberler

Badmintoncular Bulgaristan'a Gidiyor

Türkiye’de badminton branşında özellikle alt yapıda güçlü bir ekip oluşturan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü sporcularının uluslararası tecrübelerini artırmak amacıyla Bulgaristan’da Pazarcık ve Sofya’da yapılacak geniş katılımlı uluslararası turnuvaya gönderiyor.

Türkiye'de badminton branşında özellikle alt yapıda güçlü bir ekip oluşturan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü sporcularının uluslararası tecrübelerini artırmak amacıyla Bulgaristan'da Pazarcık ve Sofya'da yapılacak geniş katılımlı uluslararası turnuvaya gönderiyor.Turnuvayla ilgili açıklama yapan kulüp yöneticileri "İlimizde badminton branşında 8 milli sporcu bulunuyor. Bu sporcuların hepsi Balkan Şampiyonu olup Avrupa'daki turnuvalarda derece yapmış sporculardır. sporcularımızın antrenörlüğünü Murat Sönmez ve Uğur Erçetin yapmaktadır.Kulübümüzün hedefi Türk Milli Takımını Avrupa, Dünya ve olimpiyatlarda başarı ile temsil edecek sporcular yetiştirmektir." İfadelerine yer verdiler. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Telekom Bulgaristan Erzincan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title