Haberler

Badminton Şampiyonası Erzincan'da

Güncelleme:

Küçükler Türkiye Badminton Şampiyonası Erzincan'da başladı.

Küçükler Kız-Erkek Türkiye Badminton Şampiyonası Erzincan'da başladı. Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait 13 Şubat spor salonunda düzenlenen açılış programı ile başlayan Küçükler Türkiye Badminton şampiyonasında 18 kız 18 erkek ve 2 Kıbrıs takımı olmak üzere toplam 38 takım mücadele veriyor. Düzenlenen açılış programına Erzincan Valisi Selman Yenigün, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Vali Yardımcıları Mehmet Kurt, Abdullah Çiftçi, Ahmet Türköz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, Milli Eğitim Müdürü Nemci Özen, sporcular ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından Vali Selman Yenigün tarafından bir konuşma yapıldı. Erzincan'ın Badminton sporunda çok iyi bir seviyede olduğunu anımsatan Vali Selman Yenigün, Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Yapılan konuşmansın ardından Vali Selman Yenigün ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır tarafından Türkiye şampiyonasına katılan takımlara, katılım belgeleri ile birlikte bakır tabak hediye edildi.

GÖSTERİ MAÇI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

2012 yılında yapılan 9 yaş altı Türkiye şampiyonasında yaş bakımından en küçük Türkiye şampiyonu unvanını elinde bulunduran Cansu Erçetin ile 2012 yılı 13 Yaş Balkan Şampiyonu İlayda Özelgül tarafından yapılan gösteri maçı büyük beğeni topladı. Yapılan gösteri maçını büyük bir heyecanla izleyen Vali Selman Yenigün ve Başkan Yüksel Çakır, sahaya inerek her iki sporcuyu da tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler. Düzenlenen törenin ardından Küçükler Türkiye Badminton Şampiyonası Erzincan 13 Şubat Spor salonunda ve Yıldırım Akbulut Salonunda yapılmaya başladı. Müsabakalar Pazar gününe kadar devam edecek.

Öte yandan müsabakalarda Erzincan 2 kız 2 erkek olmak üzere toplam 4 takım tarafından temsil ediliyor. Erzincan'ı temsil eden okullar Kızlarda Ziya Gökalp Ortaokulu ve Mehmetçik Ortaokulu, Erkeklerde Ziya Gökalp Ortaokulu ve Müşir Zeki Paşa Ortaokulu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgay Yüksel Erzincan Türkiye Kıbrıs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title