Haberler

Badminton Finalleri Yapıldı

Güncelleme:

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları birimi tarafından düzenlenen okullar arası badminton müsabakalarının finalleri yapıldı.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları birimi tarafından düzenlenen okullar arası badminton müsabakalarının finalleri yapıldı. Dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Gazikent Spor Salonu'nda düzenlenen okullar arası badminton müsabakaları küçük kızlar, küçük erkekler ve yıldız kızlar, yıldız erkekler kategorilerinde olmak üzere toplam 38 takım katıldı.

Düzenlenen müsabakalar yıldız kızlarda dereceye giren okulla şöyle oluştu; Karacaoğlan Ortaokulu birinci, Dumlupınar Ortaokulu ikinci, Emine Nakıboğlu Ortaokulu üçüncü olurken yıldız erkeklerde ise Karacaoğlan Ortaokulu birinci, Şahinbey Ortaokulu ikinci, Emine Nakıboğlu Ortaokulu üçüncü olarak dereceye girdi. Küçük kızlar ve erkeklerde dereceye giren okullar ise, küçük kızlarda dereceye giren oklulların sıralamaları Karacaoğlan Ortaokulu birinci, Galip Deniz Ortaokulu ikinci, Dumlupınar Orta Okulu üçüncü şeklinde oldu. Küçük erkeklerde ise Karacaoğlan Ortaokulu birinci, Emine Nakıboğlu Ortaokulu ikinci, Şahinbey ortaokulu ise üçüncü oldu. Müsabakaların sonunda ise ödül töreni düzenlenirken dereceye giren okullara ödülleri verildi. Müsabakalar ödül töreninin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dumlupınar Gaziantep Şahinbey Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title