Haberler

Badminton'da Çanakkale'yi Temsil Edecekler

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde Vali Ekrem Özsoy Okulundan 4 öğrenci 25-28 Mart tarihleri arasında Kocaeli’nde yapılacak olan Badminton Türkiye seçmelerinde küçük erkeklerde Çanakkale’yi temsil edecek.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde Vali Ekrem Özsoy Okulundan 4 öğrenci 25-28 Mart tarihleri arasında Kocaeli'nde yapılacak olan Badminton Türkiye seçmelerinde küçük erkeklerde Çanakkale'yi temsil edecek.

Bayramiç Vali Ekrem Özsoy Okulu Badminton takımından Uğur Mert Özer, Furkan Çakıcı, Efe Zengin ve Zahit Mustafa Hacıoğlu küçük erkeklerde Türkiye gurup elemelerine katılacak. Okul müdürü ve öğretmenleri öncülüğünde Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer'i ziyaret eden öğrenciler Tunçer'e spor ve sporculara sağladığı desteklerden dolayı teşekkür edip çiçek verdi. İlçede bulunan tüm okulların ilçe dışındaki sportif faaliyetlere ve okul gezilerde katılımlarını sağlamak için her türlü yardımı yapan, etkinliklere katılmak için her zaman belediye olanaklarının kullanılmasına izin veren belediye teşekkür eden sporcular 25-28 Mart tarihleri arasında Kocaeli'nde yapılacak olan Türkiye seçmelerinden madalyayla dönme sözü verdiler.

Tunçer "İlçedeki tüm okulların, voleybol ve futbol takımlarının müsabakalara katılmalarında, sportif ve kültürel etkinliklere katılmaları için her türlü desteği sağlamaya gayret ediyoruz. İlimizin ve ilçemizin yurt içinde ve yurt dışında tanıtımını yapmak için her türlü fedakarlığı gücümüz oranında yapıyoruz yapmayı da sürdüreceğiz. Badminton ile ilgili çok fazla bilgim yok ama sporcularımız bu dalda başarılı olmuş ki bu seçmelere katılma hakkı kazanmışlar. Onları kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi. Sporcuların ve onlarla birlikte gidecek heyetin turnuvalara katılmaları için belediyenin aracını onlara tahsis ettiğini belirti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Bayramiç Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title