Haberler

Badep Programına Katılan Babalara Belge Verildi

Afyonkarahisar'da Ana Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) ortaklaşa düzenlediği Baba Destek Programına (BADEP) katılan babalara belge verildi.

Afyonkarahisar'da Ana Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) ortaklaşa düzenlediği Baba Destek Programına (BADEP) katılan babalara belge verildi.

AÇEV ve MEB işbirliği ile Halk Eğitim Merkezleri üzerinden yürütülen "Baba Destek Programı" kapsamında katılım belgesi almaya hak kazanan 50 gönüllü babaya Afyon Lisesi konferans salonunda törenle katılım belgesi verildi.

Belge töreninde, BADEP'e katılan babalar, programla ilgili görüşlerini paylaştı.

AÇEV saha sorumlusu Zafer Durukan, yaptığı konuşmada, BADEP programının 1996 yılından beri uygulandığını ve 77 ilde devam ettiğini söyledi.

Bugüne kadar düzenlenen 3 bin 505 kursa Beşiktaş'ın yeni stadını dolduracak kadar babanın katıldığını ifade eden Durukan, şunları kaydetti:

"Yetişkin eğitimi yöntemleri örnek olay çalışması, hayalinde canlandırma, alıştırma gibi eğitim teknikleri kullanılarak yapılmakta. Grubun tamamının kendi babalarından ve kendi babalıklarından getirdikleri deneyimleri paylaşabildikleri ve tüm grubun birbirinden öğrendiği etkileşimli çalışmalar yapılmaktadır.

Program iki modül halinde 3-6 ve 7-11 yaş dönemi çocuklarının babalarına yönelik olarak uygulanmaktadır. 14 hafta süren program, haftada bir gün, 2,5 saat süreyle uygulanan bir yetişkin eğitim programıdır. Programa 12 hafta babalar 2 hafta da anneler katılmaktadır. Program yapılandırılmış bir el kitabı ile BADEP Eğitici Eğitimini tamamlamış MEB öğretmenleri tarafından uygulanmaktadır.

Afyonkarahisar'daki program ise Kocatepe ve Hoca Ahmet Yesevi İlkokullarında uygulandı. Osman kanat, Ahmet Yalın ve Ahmet Karlı eğitmenlerimizin sürdürdüğü eğitime 50 gönüllü babamız katıldı. Onları ve eğitime katılmalarına destek ve izin veren anne ve çocukları da gönülden kutluyorum"

Konuşmaların ardından eğitimi alan babalara belgeleri çocukları tarafından verildi

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Beşiktaş Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title