Haberler

"Borçlar Nedeniyle Daha Mütevazı Hareket Edeceğiz"

Güncelleme:

Ödemiş'in simgelerinden olan Ödemiş Milli Fuarının düzenlendiği yeni fuar alanında Ödemiş Belediyesince çalışma başlatıldı.

Ödemiş'in simgelerinden olan Ödemiş Milli Fuarı'nın düzenlendiği yeni fuar alanında Ödemiş Belediyesi'nce çalışma başlatıldı. Fuar alanı tamamen kilit taş ile kaplanırken, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, belediyenin borç yükü nedeniyle 3 Eylül etkinliklerinin bu yıl daha mütevazı olacağını kaydetti.

Geçtiğimiz cuma günü düzenlediği basın toplantısında 3 Eylül Kurtuluş etkinliklerine de değinen Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Kurtuluş etkinlikleriyle ilgili çalışmalarımız başladı. Etkinliklerle ilgili bizden kimsenin büyük beklentilere gireceğini tahmin etmiyorum. Çünkü belediyenin borcu bu kadar yüksekken, müteahhitlerin hatta basınımızın alacakları öylece dururken temkinli hareket etmek zorundayız. Şu anki tabloya göre bu seneyi biraz daha sade geçireceğiz" dedi.

'Yüzde 0,51'den ötürü daha temkinli hareket ettiklerini kaydeden Badem, "Daha mütevazı ama özüne uygun bir fuarımız olacak. Önümüzde daha dört yıl var. Meclis üyelerimizin de önerileriyle daha büyük, daha güzel etkinliklere imza atacağımıza inanıyorum. Borçlar nedeniyle bu yıl böyle geçecek" diye konuştu.

FUAR ALANINDA KİLİT TAŞ ÇALIŞMASI

Öte yandan 2010 yılından bu yana 3-13 Eylül tarihleri arasındaki Ödemiş Milli Fuarı'na ev sahipliği yapan Zafer Mahallesi'ndeki fuar alanında da kilit taş kaplama çalışması başlatıldı.

İlk düzenlemesinde mıcır serili olan alanlar ile toprak alanlara kilit taş kaplaması yapılacağı belirtildi. Toplam 5 bin 500 metrekarelik kilit taş kaplamasının yapılacağı çalışmaların, 3 Eylül öncesi tamamlanacağı ifade edildi.

Belediye Fen İşleri ekipleri altyapı çalışmalarını bir kepçe ve bir greyder ile gerçekleştirirken, çalışmalar sonucunda fuar alanın tamamının kilit taşla kaplanmış olacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Badem Ödemiş Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title