Haberler

Bade İşçil, Eşinin Döneceğini Öğrenince Eşyalarını Toplayıp Gitti

Güncelleme:

Mahkemeye başvurup Bade İşçil'in 2 aylık uzaklaştırma kararını kaldıran Malkoç Süalp, Ulus'taki evine geri döndü.

SÜALP KARDEŞİNDE KALIYORDU

Malkoç Süalp boşanma aşamasında olduğu eşi Bade İşçil'in aldırdığı uzaklaştırma kararı yüzünden bir süredir kardeşi Tarkan'ın evinde kalıyordu.

BADE, OĞLUNU DA ALIP GİTTİ

Mahkemeye başvurarak 2 aylık uzaklaştırma kararını kaldıran Süalp, eşi ve oğlu Azur'un yaşadığı Ulus Savoy sitesindeki evine döndü. İşçil ise eşinin eve döneceğini öğrenince alelacele eşyalarını toplayıp oğluyla birlikte babasının Büyükada'daki evine taşındı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bade İşçil Tarkan Ulus Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

SİNEM:

KORKU UTANMA BÖYLE BİR ŞEY İŞTE BADE HANIM. SERVET AVCILIĞININ SONUCU BU NEYDİN NE OLDUN!AİLENİNDE ADINI KİRLETTİN SONRADAN GÖRMEYLE! YAZIK O ÇOCUGU Kİ SEN BÜYÜTÜCEKSİN! NE KOPARIRSAN KAR DİYE DÜŞÜNDÜN! ARTIK İŞİN ZOR!

17
6
yanıtYanıtla
reyhan-42:

Korkusu salak

0
5
yanıtYanıtla
Rahm Tak:

olan çocuklara oluyor yazık

5
0
yanıtYanıtla
KARŞIT:

bence aslında adamı hiç sevmedi sadece parası statüsü ne bilim işte bu benzer içsel sıkıntıların peşine düştü sonuç ortada kadın boşanır sönük kariyerine devam etmek ister bu arada adamın malından bir parça koparır bildik konular zengin evcilik oyunu işte

3
0
yanıtYanıtla
Hamza:

Bu adam için ölüyor bitiyordu ne çabuk bitti aşk

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title