Haberler

Bacanak Kavgasında Araya Giren Baba Öldü

Güncelleme:

Adana'da 37 yaşındaki Yavuz B., kavga ettiği bacanağı Cihangir Koca'yı yaraladı, Koca'nın araya giren babasını da öldürdü.

Adana'da 37 yaşındaki Yavuz B., kavga ettiği bacanağı 33 yaşındaki Cihangir Koca'yı yaraladı, Koca'nın araya giren babası 60 yaşındaki Mehmet Koca'yı da öldürdü.

Olay,merkez Sarıçam İlçesi İncirlik Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında bir süredir problem olan Yavuz B. ve Cihangir Koca, aile büyükleri tarafından barıştırılmak üzere bir araya getirildi.

ARALARINDA PROBLEM VARDI

Barıştırılmak istenen iki bacanak tartışmaya başladı. Kavgaya dönen tartışmada Yavuz B., Cihangir Koca'yı kollarından, araya girmeye çalışan babası Mehmet Koca'yı ise göğsünden bıçakladı.

BABA ÖLDÜ, OĞLUNUN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Mehmet Koca, kanlar içinde yere yığılırken Yavuz B. ise olay yerinden kaçtı. Çevredekiler ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, Bilgin'i kısa sürede yakaladı. Ağır yaralanan Mehmet Koca ile oğlu Cihangir Koca, çağrılan ambulans ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bıçağın kalbine isabet ettiği belirtilen Mehmet Koca hayatını kaybetti. Hayati tehlikesi bulunmayan Cihangir Koca'nın tedavisine ise devam ediliyor.

BIÇAK, EŞİNİN ÇANTASINDAN ÇIKTI

Mehmet ve Cihangir Koca'yı bıçakladıktan kısa süre sonra polis tarafından yakalanan Yavuz Bilgin'in cinayette kullandığı bıçak ise eşinin çantasında beze sarılı bir şekilde ele geçirildiği belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Koca Cihangir Sarıçam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title