Haberler

Bacağı Sandalyeye Sıkışan Çocuğu İtfaiye Kurtardı

İzmit'te, ailesiyle birlikte bir eczaneye gelen 3 yaşındaki Ayşenur Koç'un sandalyenin arasındaki boşluğa bacağı sıkıştı.

İzmit'te, ailesiyle birlikte bir eczaneye gelen 3 yaşındaki Ayşenur Koç'un sandalyenin arasındaki boşluğa bacağı sıkıştı. Babası Ayşenur Koç'u cep telefonundan açtığı oyunla oyalarken, itfaiye ise sandalyenin demirlerinin arasındaki boşluğu açarak küçük kızın bacağını sıkıştığı yerden çıkardı.

Yeni Mahalle İnkılap Caddesi'ndeki eczaneye gelen Hüseyin ve Şebnem Koç çiftinin kızları Ayşenur Koç sandalyeye oturdu. Ayşenur Koç'un birleşik olan iki sandalyenin arasında boşluğa sağ bacağı sıkıştı. Koç çifti kızlarının bacağını sıkıştığı yerden çıkarmaya çalıştı. Küçük kızın bacağı sıkıştığı yerden çıkarılamayınca itfaiyeden yardım istenildi. Hüseyin Koç kızını cep telefonundan açtığı bir oyunla oyalarken, itfaiye ekibi hidrolik kurtarma cihazıyla sandalyenin arasındaki boşluğu açarak çocuğun bacağını sıkıştığı yerden çıkardı.

Küçük Ayşenur yaşadığı acı ile, "Bir daha buraya gelmeyeceğim. Bacağım acıdı" dedi.

Şebnem Koç ise, "İlaç almaya geldik. Ayşenur yanımda sandalyede oturuyordu. Bir anda bacağının araya sıkıştığını gördük. Bacağını çıkaramayınca itfaiyeyi aradık" diye konuştu.

- İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşenur Koç 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title