Haberler

Bacağı Kopan Kadın Asker, Kocası Tarafından Terk Edildi

Güncelleme:

Irak'ta görev yaptığı sırada bindiği aracın havaya uçurulması sonucu bir bacağı kopan İngiliz kadın asker, kocası tarafından terk edilince hayatının şokunu yaşadı.

Irak'taki İngiliz birliklerinde görev yapan kadın asker, Basra'da bir görev sırasında bindiği aracın havaya uçurulması sonucu sol bacağını kaybetti. Saldırı sırasında hamile olan Hannah Campbell'ın bir bacağı koptu. Şarapnel parçaları yüzünden günlerce komada kalan genç kadının şans eseri karnındaki bebeğe bir şey olmadı.

EN BÜYÜK ŞOKU EVİNDE YAŞADI

Savaş gazisi olarak evine dönen 30 yaşındaki Hannah Campbell'i asıl şoku evine döndüğünde yaşadı. Protez bacakla hayatını sürdüren genç kadında, gizemli bir karın ağrısı ortaya çıktı.

Sebebi bilinmeyen bu ağrılar yüzünden iki kez ölümden döndü. Hannan'ın hayatı eviyle hastane arasında geçmeye başladı. Bu duruma tahammül edemeyen kocası kendisini terketti.

Savaş yarasından sonra bir de aşk yarası alan eski asker şimdilerde hayatını yeniden şekillendirmeye çalışıyor.


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Basra Irak Dünya Haberler

500

Yorumlar (50)

ömer:

ırakta ne işin vardı ?

46
3
yanıtYanıtla
bahattin k:

Eee sen muslumanlara duşmanlik edersen rabbimin sopası yok tokatı var beter olun inşallah

37
3
yanıtYanıtla
MUHAFAZAKAR MEHMET:

IRAKTA NE İŞİN VAR. . . SEN MÜSLÜMANLARI KATLET SONRADA GEL AĞLA. GEBEEERRR. . . DAHA DUR RABBİM SİZİN GİBİLERE CEHENNEM HAZIRLDI. . .

30
1
yanıtYanıtla
gülsemin:

Sen benim müslüman kardeslerimi katletmeye git bu yasadiklarin sana az bile. Rabbim öyle büyük ki daha basiniza neler gelecek haberiniz yok.

26
0
yanıtYanıtla
BERK:

ALLAH KİMSEYE BU DURUMU YAŞATMASIN ZOR Bİ DURUM. LAKİN SORARLAR ADAMA SENİN IRAKTA NE İŞİN VARDI

24
1
yanıtYanıtla
GERÇEK TARIM:

KADININ PROTEZLERİNE BAK BOY BOY ÇEŞİT ÇEŞİT BİZİM GAZİLERE BİN DEREDEN SU GETİREREK BİRTENE VERİYORLAR ONUDA SGK ÖDEMYİNCE İCRAYA VERİP FAİZİYLE GERİ ALIYORLAR

25
0
yanıtYanıtla
mucahide nl:

Yorumlara baktim cahil cahil yorumlar, muslumunlari vurmaya gideceksin allah cezasizmi birakacak ordaki askerlerin butun akibeti boyle olsun daha beter insaallahdunyayi karistiran ingilizle amerikayami aciyosunuz?

20
2
yanıtYanıtla
sevgi:

BU HABERE ÇOK SEVİNDİM DÜNYALARI ACI DOLSUN KATİLLERİN

18
4
yanıtYanıtla
acebe ?:

birilerinin ahi tutmus olmasin ?

19
1
yanıtYanıtla
DİMYATTAKİ PİRİNÇ:

evli barklı çocuklu. çocuğunu doğur evinde çocuğuna bak. kocana da sahip çıksaydın be yavrum. ırakta sürtecem diye evdeki kocadan olursun böyle işte

13
7
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title