Haberler

Babylon Kilyos'ta Yaz Gusgus Konseriyle Devam Ediyor!

Güncelleme:

Björk, Sigur Ros, Depeche Mode, Moloko gibi önemli isimlerin şarkılarına yaptığı remikslerle kendinden söz ettiren GusGus 22 Ağustos akşamı güçlü kadın vokal Earth ile birlikte Babylon Kilyos'un etkileyici atmosferinde hayranlarıyla buluşacak.

Geçtiğimiz yıl 13 Aralık'ta Babylon Asmalımescit'te sahne alan ve konser öncesi Babylon stüdyolarında özel bir akustik kayıt gerçekleştiren grubun mini konseri, Babylon'un Facebook, Twitter ve Youtube kanallarında yaklaşık 50 bin izleyiciye ulaşmıştı. Yeni albümlerinde yer alan "This Is What You Get When You Mess With Love" parçasını da ilk kez Türkiye'deki hayranları ile bu yayında paylaşan GusGus konserinin biletleri ise günler öncesinden tükenmişti. İzleyicilerinin heyecanlı bekleyişini dinamik, renkli ve enerjik bir performansla karşılayan GusGus, bu defa Earth'ün etkileyici vokaliyle 22 Ağustos'ta Babylon Kilyos'a geliyor. İzlanda'nın nordik melodilerini Babylon Kilyos'un etkileyici manzarasına karşı konser verecek grup, dinleyenlerine unutulmayacak bir deneyim yaşatacak.

Tekno, trip-hop ve house tarzlarından etkilenen GusGus, 1995'ten bu yana 9 stüdyo albüme imza attı. Dans müziğinin önemli projelerinden biri olan, "Over", "David", "Starlovers" gibi ses getiren birçok single'a sahip grup, 2014 yılında çıkarttıkları son albümleri "Mexico" ile müzik eleştirmenlerinden tam not aldı.

GusGus'un 22 Ağustos'ta 23.00'da başlayacak Babylon Kilyos'taki konseri için kapılar saat 21.00'de açılacak. Konserin biletleri biletix.com, Biletix satış gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi üzerinden ve Babylon Kilyos kapı gişesinden alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Facebook Twitter Biletix Babylon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title