Haberler

Babel ve Kuyt'tan Beşiktaş-Liverpool Maçı Değerlendirmesi

Spor Toto Süper Lig'e gelmeden önce Liverpool forması giyen Fenerbahçeli Dirk Kuyt ve Kasımpaşalı Ryan Babel, Beşiktaş ile eski takımlarının arasındaki UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçını değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'e gelmeden önce Liverpool forması giyen Fenerbahçeli Dirk Kuyt ve Kasımpaşalı Ryan Babel, Beşiktaş ile eski takımlarının arasındaki UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçını değerlendirdi.

Kuyt, Fenerbahçe'ye gelmeden önce 2006-2012 periyodunda top koşturduğu Liverpool'un internet sitesine yaptığı açıklamada, İngiliz kulübünün sakatlıklar nedeniyle genç bir kadroyla sahaya çıkacağını belirterek, "Stadın tamamen dolacağını düşünüyorum ve fanatik bir seyirci grubu olacak. Garip olan şu ki Türk taraftarlar, rakiplerinin Liverpool, Barcelona veya Real Madrid olduğuna bakmaksızın her zaman kazanabileceklerine inanıyorlar. Bu yüzden Beşiktaş, maçı kazanabileceğini düşünebilir ama favorim Liverpool" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın özellikle bekleriyle fazlaca atağa çıkacağını düşündüğünü dile getiren Kuyt, "Liverpool karşı ataklarda çok boş alan bulacak ve bu pozisyonlarda iyi fırsatlar yakalayacaklarını tahmin ediyorum. Kısacası kazanma şansları yüksek" değerlendirmesinde bulundu.

Liverpool'un 6 Kasım 2007'de konuk ettiği Beşiktaş'ı 8-0 yendiği UEFA Şampiyonlar Ligi maçında 2 gol kaydeden Kasımpaşalı Babel ise evi, karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın olduğu için mücadeleyi tribünden takip edeceğini ifade ederek, "Maçın kapalı gişe oynanacağını duydum, bu sezon ilk kez böyle bir şey olacak. Taraftarların büyük gürültü oluşturacağını sanıyorum. 8-0'lık maç hala akıllarının bir kenarında duruyor. Bence bir tür intikam peşindeler" dedi.

Beşiktaş'ın dar alanda oynaması ve savunmadaki performansı sayesinde ilk maçı Liverpool için zorlaştırdığını kaydeden Babel, "Liverpool ilk maçtaki penaltıyla rövanş için önemli bir avantaj yakaladı. Çünkü Beşiktaş hücum etmek zorunda. Demba Ba'ya dikkat etmeliler ancak sonuçta Liverpool'un maçı kazanacağına inanması gerekiyor" yorumunu yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Ryan Babel Dirk Kuyt Liverpool Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title