Haberler

Babel Atıyor, Kartal Farka Koşuyor

Beşiktaş'ın Holandalı yıldızı Ryan Babel, Olympiakos maçında attığı 2 golle Kartal'a tur kapısını aralayan isim olmuştu.

Beşiktaş'ın Holandalı yıldızı Ryan Babel, Olympiakos maçında attığı 2 golle Kartal'a tur kapısını aralayan isim olmuştu. Siyah-beyazlılar, Babel'in gol attığı 3 maçta da rakiplerini farklı mağlup etmeyi başardı. Deportivo La Coruna'dan devre arasında Beşiktaş'a transfer olan ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in vazgeçilmezleri arasında yerini alan Ryan Babel, Olympiakos maçındaki performansı ve attığı 2 golle taraftarların da gönlünde taht kurdu. Yunanistan temsilcisi karşısında oynadığı futbolla sahanın yıldızlarından birisi olan ve attığı gollerle turu getiren isimlerin başında gelen Babel, bu sezon Beşiktaş formasıyla da 4. golüne ulaştı. Kara Kartal, Babel'in attığı maçlarda rakiplerini farklı mağlup etmeyi de sürdürdü.

LİGDE 2 GOL ATTI

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla 2 kez ağları sarsan Ryan Babel, Avrupa Ligi'nde de 2 gol buldu. Deplasmanda oynanan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında Babel, Beşiktaş'ın 2. golüne imza atarken, siyah-beyazlılar bu maçtan 4-1'lik galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. Bu maçın ardından iç sahada oynanan Atiker Konyaspor karşılaşmasında takımının ilk golüne imza atan Babel, 5-1'lik galibiyette de pay sahibi olmuştu. Son olarak Babel, Olympiakos karşısında 2 gol bulurken, Kartal bu maçı da 4-1 kazanmayı başardı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ryan Babel Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title