Haberler

Babasının Öldüğü Saldırıda Yaralanan Tekstilci Genç Yaşamını Yitirdi

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi'nde (BUTTİM) geçen 2 Nisan günü babası 51 yaşındaki Sabahattin Karakuş'un yaşımını yitirdiği silahlı saldırıda yaralanan 28 yaşındaki Aytaç Karakuş da hastanede iki hafta süren yaşam savaşını kaybetti.

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi'nde (BUTTİM) geçen 2 Nisan günü babası 51 yaşındaki Sabahattin Karakuş'un yaşımını yitirdiği silahlı saldırıda yaralanan 28 yaşındaki Aytaç Karakuş da hastanede iki hafta süren yaşam savaşını kaybetti. Tekstilci baba- oğula saldırıyı gerçekleştiren 49 yaşındaki Ali Gümüş, polise teslim olmuş ve tutuklanmıştı.

Olay, iddiaya göre arsa satıı nedeniyle çıkan anlaşmazlık sonucu meydana geldi. Bir tekstil firmasından emekli olan Ali Gümüş, ikramiyesinin 70 bin lirasıyla, merkez Osmangazi İlçesi, Yalova Yolu üzerinde bulunan BUTTİM A Blok 1'inci Kısım 82 Numaralı işyerinde tekstil ürünleri ticareti yapan Sebahattin Karakuş'tan arsa satın aldı. Gümüş, satın aldığı arsanın kendisine daha önce gösterilen yer olmadığı iddiasıyla parasını geri verilmesini istedi. Çıkan tartışmanın ardından Ali Gümüş, işyerinden ayrıldı. Bir süre sonra bu kez tabancasıyla aynı yere gelen Gümüş, baba ve oğluna kurşun yağdırdı. Ali Gümüş'ün 7.65 milimetre çapındaki tabancasından çıkan kurşunlarla ağır yaralanan Sabahattin Karakuş Muradiye Devlet Hastanesi'ne, oğlu ise Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cinayet sonrası kaçan Ali Gümüş ise Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

Olay sonrası biri ensesi olmak üzere vucuduna 6 kurşun isabet eden, evli ve 2 çocuk babası Sabahattin Karakuş, aynı gün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Karakuş'un cenazesi bir gün sonra Bursa'da toprağa verildi.

Aynı olayda göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanan ve ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesine alınan Aytaç Karakuş ise doktorların tüm müdahalesine rağmen dün gece yaşamını yitirdi. Aytaç Karakuş'un cenazesi, yapılacak otopsinin ardından Bursa'da toprağa verilecek.

Bu arada olay sonrası çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 'adam öldürmek' ve 'adam öldürmeye tam teşebbüs' suçlarından tutuklanan Ali Gümüş hakkındaki soruşturma, 'birden fazla kişiyi öldürmek' suçundan devam edecek. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Yalova Gümüş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title