Haberler

Babasının Karaciğeriyle Hayata Tutunacak

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Kovanlık beldesinde yaşayan, 15 günlükken karaciğer sirozu olduğu öğrenilen 13 aylık Sıla Küçük'e, babasının karaciğeri nakledilecek.13 aylık Sıla bebeğe 15 günlükken karaciğer sirozu teşhisi kondu.

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Kovanlık beldesinde yaşayan, 15 günlükken karaciğer sirozu olduğu öğrenilen 13 aylık Sıla Küçük'e, babasının karaciğeri nakledilecek.

13 aylık Sıla bebeğe 15 günlükken karaciğer sirozu teşhisi kondu. Yaşam savaşına 15 günlükken başlayan Sıla bebek, 7 ay burnundan özel mamayla beslenerek hayata tutundu.

Hayatta kalabilmesi için 2 yaşında organ nakli yapılması gereken Sıla bebeğe, babasının karaciğerinin nakledilmesi kararlaştırıldı.

-Kızı için diyet yaptı-

Baba İlyas Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karaciğer nakli için herhangi bir engel olmadığını, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde gerçekleşecek operasyonla karaciğerini kızına vereceğini söyledi.

13 ay boyunca birçok sıkıntı yaşadıklarını aktaran Küçük, şunları kaydetti:

"Etrafımızdakiler, komşularımız ve yardımseverlerin yardımlarıyla hayata tutunduk. Şimdi ise kızıma karaciğerimi vereceğim. Benim karaciğerim kızıma umut olacak. Kasım ayında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tüm tahlillerim yapıldı. Karaciğerim yağlı olduğu için diyete girdim. Şimdi istenilen kiloya düştüm. Yaklaşık 15-20 gün sonra operasyon gerçekleşecek. Bu zamana kadar yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederiz."

Anne Zülbiye Küçük ise 4 çocukları olduğunu, ameliyat sonrası kızının sağlığına kavuşmasını arzuladıklarını ifade etti.

Küçük ailesi bugün otobüse binerek İzmir'e nakil yapılacak hastaneye gitmek üzere yola çıktı.

Muhabir: Sinan Yıldız / Fatma Kalay

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu - GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Kovanlık Bulancak Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title