Haberler

Babasının Böbreğiyle Hayata Tutundu

Ramazan ayı başında diyaliz makinesine bağlanmak zorunda kalan 22 yaşındaki Emine Ülker'e babasının böbreği nakledildi.

Ramazan ayı başında diyaliz makinesine bağlanmak zorunda kalan 22 yaşındaki Emine Ülker'e babasının böbreği nakledildi.

Denizli'de bir tekstil firmasında çalışan Emine Ülker, ramazan ayı başında şikayetleri üzerine gittiği Denizli Devlet Hastanesi'nde böbreklerinin iflas ettiğinin ortaya çıktı.

Bir kaç seans diyalize giren Ülker, daha sonra İzmir'deki özel bir hastaneye başvurdu. Tetkiklerde babası Nedim Ülker'in böbreğinin uygun olduğu tespit edildi. Bunun üzerine ameliyata alınan Ülker'e böbrek naklinin başarıyla tamamlandı.

Emine Ülker, yaptığı açıklamada, Ramazan ayının kendisi için kötü başladığını belirterek, "Ama bayram sevinciyle bitti. 11 Temmuz doğum günümdü. Babamın böbreği bana hem yeni bir hayat, hem doğum günü, hem de bayram hediyesi oldu. Babam sağolsun" dedi.

Ülker'in babası Nedim Ülker de kızının hastalığının ortaya çıkmasının ardından rüyalarında hep kızını gördüğünü belirtti.

Rüyalarında kızının sürekli ağladığını kaydeden Ülker, "Ben onun elinden tutmak isterken tutamıyordum, karabasan gibiydi. Sonra ben uygun bulundum, nakil gerçekleşti. Kızıma böbreğim değil canım feda olsun, helal olsun. Çok iyiyiz, çok mutluyuz. Bu bayram gerçekten bize bayram" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Denizli İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title