Haberler

17 Yaşındaki Çocuk Babasını Tutuklatan Annesini Vahşice Öldürdü

Güncelleme:

Karısına şiddet uyguladığı gerekçesi ile babası tutuklanan 17 yaşındaki çocuk, annesini başına levyeyle defalarca vurarak, vahşice öldürdü.

Düzce'de dün akşam yol kenarında yaralı bulunup kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 3 çocuk annesi 37 yaşındaki Leyla Yaman'ın, oğlu 17 yaşındaki İ.A. tarafından başına levye ile vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Annesine şiddet uygulayan ve tedbir kararıına uymayan babasının tutuklanmasından sorumlu tutarak annesini öldürdüğü iddia edilen İ.A. tutuklandı.

EVE GİRMEK İSTEYİNCE TUTUKLANMIŞTI

Leyla Yaman, dün akşam Çilimli ilçesi Kırkharman mevkisinde yol kenarında ağır yaralı bulundu. Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekibinin ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı Leyla Yaman, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Soruşturma başlatan polis, Leyla Yaman'ın 3 yıl önce boşanıp birlikte yaşadığı Ayhan A.'dan şiddet gördüğü, Ayhan A.'nın dün sabah tedbir kararına uymayıp eve girmeye çalışması üzerine tutuklandığı bilgisine ulaştı.

ANNESİNİ VAHŞİCE ÖLDÜRDÜ

İ.A.'nın Düzce'ye giderken babasının tutuklanmasından sorumlu tuttuğu annesiyle tartıştığı, ardından yol kenarında durup annesini levye ile başına defalarca vurduktan sonra yol keranına attığı belirlendi. Olayın ardından aracıyla gittiği Düzce şehir merkezinde güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkılarak yakalanan İ.A., suçunu itiraf etti. İ.A., bugün polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. İ.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Leyla Yaman'ın yaşı küçük 2 çocuğu ise koruma altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çilimli Düzce 3.Sayfa Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

zort:

dinler buna sebep oluyor iste

2
27
yanıtYanıtla
muşlu:

bu kadın milletine bu kadar yüz veren devlet utansın karılar her naneyi yiyor ondan sonra erkeğe şiddetçi diyorlar

11
17
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Babasi oglunu kiskirtmistir. Oda daha cok genc oldugu icin etki altinda kalip annesini öldürmüs. Ilerde tabiiki pisman olacaktir ama is isten gecti bir kere. Bence dayak yiyen kadinlar devlet korumasi altina alinmali. Okullarda erkek cocuklarinda kanun önünde esit kadininda esit haklara sahip oldugu ders olarak ögretilmeli. Aile cocuguna bu egitimi vermiyorsa devlet bunu telafi etmeli.

13
10
yanıtYanıtla
Upp:

Musluman ulkede imkansiz bisey

yanıt2
yanıt0
düzceli:

çocuk babası ile aynı koğuşta yatar tesbih sallar artık. allah akıl fikir versin

21
0
yanıtYanıtla
Metinnnn:

Valla bu Türkiye de kadına bakıs acısı değişmez aga yorumlara bak:D Kadını insan olarak görmediğiniz sürece cahilsiniz. Asarım keserım diyenlerde en fazla kadına erkeklik yaparsınız siz.

13
6
yanıtYanıtla
Karslı:

Şimdi bunda AKP bin ne suçu var ağzı olan konuşuyor

7
7
yanıtYanıtla
cem tuna:

AKP, , iktidara geleli, , toplumda Allah korkusu kalmadi.

6
7
yanıtYanıtla
Samsunlu:

Ne hayırlı evlâtmış çok güzel çok güzel din den imandan uzaklaşanın sonları işte böyle oluyor maalesef

10
3
yanıtYanıtla
Samsunlu:

Ulan din deyince dinsizleşiyorsunuz bu İslâm dininden niye korkuyorsunuz dine karşı olanlar geberdiklerinde musallataşına gelmesini biliyorlar ama bu ülkede hiç kimse her koyun kendi bacağından asılır diyemez müslümansan tüm müslümanlardan da sorumlusun

yanıt3
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title