Haberler

Babasını Baltayla Öldürdüren Sanıktan İlginç Savunma: Babam Sağdır

Güncelleme:

Bursa'da baltayla ilk olarak köpeğini, ardından da babasını doğrayan sanık, savunmasında mahkemeye neden geldiğini bilmediğini söyledi.

Bursa'da baltayla ilk olarak köpeğini, ardından da babasını doğrayan sanık, savunmasında söylediği sözlerle mahkemeye damga vurdu.

ÖNCE KÖPEĞİ ÖLDÜRDÜ

Olay, 10 Şubat Çarşamba günü Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Tatkavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şizofreni hastası olduğu ileri sürülen Mustafa Umutlu (47), evde kimsenin olmadığı bir sırada eline bir balta alarak, bahçedeki köpeğe saldırdı. Köpeği öldüren Umutlu'yu, gürültü üzerine dışarı çıkan Lütfi Umutlu (76) bir türlü sakinleştiremedi.

BABASINI BALTAYLA DOĞRADI, ÜZERİNE MAZOT DÖKÜP YAKMAK İSTEDİ

Yaşanan arbede sırasında Mustafa Umutlu, elindeki baltayla babasına da saldırdı. Komşuların 155'i araması üzerine kısa sürede olay yerine gelen emniyet ekipleri, Lütfi Umutlu'nun kanlar içindeki cesedini buldu. Kaçarken görülen Mustafa Umutlu, kendisine yaklaşan polisleri görünce üzerine mazot döküp yakmak istedi. Asayiş ekipleri, havaya ateş ederek şaşırttığı zanlıya biber gazı sıkarak yaklaşabildi.

"BABAM SAĞDIR"

Umutlu'nun duruşması Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı. 'Yakın akrabayı öldürmek' suçundan müebbet hapis cezası istenilen Umutlu, "Ben buraya neden geldiğimi bilmiyorum. Savunmamı yapacak durumda eğilim. Babamı öldürdüğüm ile ilgili bilgi soruyorsunuz. Babam sağdır. Sağ olmasa kimlikte görülmez. Rahatsızlığım olup olmadığımı bilmiyorum ama şu anda kalçamda bir ağrı var. Bir olay daha hatırlıyorum. Babama baltayla vurdum" dedi.

Duruşma, ileri bir tarihe ertelenirken mahkeme heyeti, Umutlu'nun akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp İhtisas Kurumu'ndan gelecek raporu bekliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafakemalpaşa Tatkavaklı 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

misafir:

mahsus aptala oynuyor akılsız ise kendini doğrasın

19
0
yanıtYanıtla
Selselam:

Gider hastaneye 6 ay yatar. 6 ay sonra çıkar bi sigara yakar babasının mezarına gider. Eve dönerken birini daha keser. sonra yine 6 ay. şizofreni feci bir rahatsızlıktır.

11
0
yanıtYanıtla
hacı:

başımızdaki gibi oda şizofrenmiş

3
6
yanıtYanıtla
bursadan:

karatop pardon şahin yavrum sende pek iyi değilsingaliba gözünün önünde akp li biri anneciğine kötü birşey yaptı galiba psikolojin bozulmuş

1
4
yanıtYanıtla
Ayşegül:

DELİ NUMARASI YİNE

1
2
yanıtYanıtla
kavaklılı:

adam benim komşum akli dengesi yerinde değil ceza almayacaktır. Anneside şikayetçi değilim diyor. ilaçlarını kullansaydı sıkıntı olmayacaktı.

2
0
yanıtYanıtla
Aso:

Yanindaki kisilerin hayati tehlikesi varsa bu kisiler acil olarak akil hastanesine konmali cunku ne zaman ne yapacagi belli degil eller kirillasi babaya bu yapilirmi adi herif, , , ,

2
0
yanıtYanıtla
derbeder:

numara degil bununkisi direk deli bu

1
0
yanıtYanıtla
kurbağa:

ALLAH yardım etsin arkadaş zor iş. . . Biz sizi malınızla, canınızla, evlatlarınızla sınayacağınız deniyor kuranı kerimde. . . . ALLAH''ım kimseye ağır gelecek hayat yükü verme YARAB kimseyi de ailesi ile malı ile zor bir şekilde sınama YARAB. . . . inan edinki çok zor bir durum ALLAH kimseyi düşürmesin

1
0
yanıtYanıtla
KARTAL:

VALLAHİ NE GÜZEL HAYAT İSTEDİGİNİ KES PARÇALA SONRADA ADAM HASTA DİYE TEKRAR SOKAGA SALIN Kİ BASKA İNSANLARIN BASINA BELA OLSUN AMA TEDAVİ OLMASIN. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title