Haberler

Babasına Siper Oldu, Bıçaklanarak Öldü

Güncelleme:

Antalya'da borç- alacak anlaşmazlığı yaşadığı Şehmuz Karakoç'un kasap dükkanına giden restoran işletmecisi Metin Y. bıçak çekince, Hüseyin Karakoç babasına siper oldu.

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde dün saat 20.00 sıralarında borç- alacak anlaşmazlığı yaşadığı Şehmuz Karakoç'un kasap dükkanına giden restoran işletmeccisi Metin Y. bıçak çekince, 16 yaşındaki Hüseyin Karakoç babasına siper oldu. Hüseyin Karakoç, göğsüne aldığı bıçak darbesi sonucu yaşamını yitirdi.

TARTIŞMA TELEFONDA BAŞLADI

Olay dün saat 20.00 sıralarında, Kemer Aslanbucak Mahallesi'ndeki Kemer Et Dünyası'nda meydana geldi. Kemer Et Dünyası'nın sahibi Şehmuz Karakoç, telefonla görüştüğü Metin Y.'den, iddiaya göre 3 bin 500 TL'lik borcunu ödemesini istedi. Şehmuz Karakoç, "Hem borcunu ödemiyorsun, hem başka kasaptan et alıyorsun" dediği Metin Y. ile telefonda tartıştı.

BABAYA SİPER OLDU

Bunun üzerine Metin Y. 07 K 4026 plakalı otomobiline binerek, Kemer Emniyet Müdürlüğü binasının karşısındaki kasap dükkanına geldi. İkili arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Metin Y., elindeki bıçakla Şehmuz Karakoç'a saldırmak istedi. Bu sırada işyerinde bulunan Hüseyin Karakoç, babasına siper oldu. Hüseyin Karakoç, göğsüne aldığı bıçak darbesi sonucu ağır yaralandı. Karakoç tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti.

RESTORAN KAPATILDI

Gözaltındaki Metin Y. ise Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nden gelen ekibin geniş güvenlik önlemleri altında Kemer Devlet Hastanesi acil servisine getirilerek, sağlık kontrolünden geçirildi. Metin Y.'nin işlettiği restoran ise güvenlik gerekçesiyle geçici olarak kapatıldı.

"BİZE VERİN"

Hüseyin Karakoç'un ölüm haberini alan yakınları emniyet müdürlüğü önüne gelerek, Metin Y.'nin kendilerine verilmesini istedi. Öfkeli kalabalık daha sonra Metin Y.'nin işletmeciliğini yaptığı restorana giderek, iş yerini tahrip etti. Kalabalık, polisin yoğun çabası sonucu restoran önünden ayrıldı.

Olayda yaşamını yitiren Hüseyin Karakoç'un, aynı zamanda amatör takımlardan Yeşil Kemerspor'da futbolculuk yaptığı kaydedildi.

TUTUKLANDI

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde borç- alacak anlaşmazlığı yaşadığı Şehmuz Karakoç'a bıçak çekince babasına siper olmak isteyen 16 yaşındaki Hüseyin Karakoç'u göğsünden bıçaklayıp öldüren Metin Yamaç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hüseyin Karakoç'un cenazesi ise bugün öğle saatlerinde Kemer İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Karakoç Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Kesele Sunu Abi:

Borc Et Pazari-Can Almadan Olmazmiydin, Dangalaklar!

23
4
yanıtYanıtla
işin doğrusu:

ölenin babası borcunu ödememiş anlaşılan parası olsa bile ödemeyenler var evi arabasımutlakada vardır belki ama kanunlar da uzatıyor süreci seneler sürüyor mahkeme alacak davası vatandaş ne yapsın parası var ödemiyor sinirlenmiş cekip öldürmüş benimde evimi emlakcı polise kiraya verdi polis kiramı 4 aydır ödemiyor avukat polise işlem yapmıyor oyalıyor komiserler avukatımı arıyor idare et boş ver diye telefon etmışler yani kiramı almak için senelerce sürecek mahkeme ve masrafı gelde sinirlenme yani bitmişiz adalet bitince insanlar ne yapsın bunlara çözümü kanunların kılıcı keskın olmalı herkes sorumluluk taşımalı taşımayana af olmamalı çin gibi amerika gibi yoksa kalkınamayızda güven tazeleyemeyızde acı ama gercek

4
7
yanıtYanıtla
fatma:

önce haberi doğru oku öldürenin borcu varmış. Hem adamın dükkanına gidip kavga çıkarıyor hem oğlunu öldürüyor. .

yanıt0
yanıt0
deniz:

işçinin alın teri kurumadan hakkını ödeyin peygamber efendimiz s. a. v. diyor

7
1
yanıtYanıtla
muko:

Bazen sırf halkın şeriata evet demesi için katil, hırsız, terörist ve dolandırıcılara etkisiz kanunlarla yol verildiğini düşünüyorum halk böylece öfke patlamasına girecek ve yeter artık şeriat gelsin diyecek çünki herkesten şunu duyuyorun böylelerine şeriat getireceksin diye.

8
0
yanıtYanıtla
hakan ipek:

adamın dukkanına gitmişler kavga icin o adam da dicek simdi kendimi savundum cok bi ceza almıyabilir belkide amaaa ulkede kanun olmadıgı icin bu tur alacak vereceklerde uzak duracan cunki paradan önemli seyler varr silecen gidecek

0
4
yanıtYanıtla
fatma:

öldüren adam onların dükkanına gitmiş haberi doğru okuyun sonra yorum yapın. .

yanıt0
yanıt0
hayat acı:

yine para yine can. . . 5 sene oldu kuzenimin de canını böyle bir adi aldı. 23 yaşındaydı. ve adam sadece 6 yıl ceza aldı. . . o da ailesi için yaptı bunu. Allah ikisinin de mekanını CENET etsin inşallah. AMİN.

3
0
yanıtYanıtla
ELA:

insanın içini acıtan bir olay. . Anne baba evladına siper olmalı, evlat değil. . Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin

3
0
yanıtYanıtla
ali:

şeriatın ne olduğunu bilmiden konuşma islam ve müslüman düşmanı olan emperyalist ve betılı ülkeler ışid, el-kaide, hizbullah gibi teröristleri var edip destekliyerek müslümanları şeriattan uzaklaştırmak istemişlerdir ve bundada başarılı olmuşlardır senin gibi müslümanım diyen ama şeriatı reddeden insanlar olduğu için başarılı olmuşlardır

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title