Haberler

Babam ve Ailesi Heyecan Dolu Yeni Bölümüyle Geliyor

Güncelleme:

Babam ve Ailesi, 10. bölümüyle bu akşam izleyicileriyle buluşacak. Babam ve Ailesi, yeni bölümünde neler olacak?

Başrollerini Bülent İnal, Ayça Bingöl ve Ceyda Düvenci'nin paylaştığı Babam ve Ailesi 10. bölümüyle izleyicileriyle buluşacak. Kanal D'nin beğenilen dizilerinden olan Babam ve Ailesi bu akşam saat 20.00'de ekranlarda olacak. Babam ve Ailesi'nin 10. bölümünde Kemal ve Aziz'in çatışmanın sonucunda, ortaya büyük bir kaos çıkar. Nilgün ve çocuklar perişan bir haldedirler ve Macide yaşanan her şeyden Nilgün'ü sorumlu tutmaktadır. Macide'nin dindirilemeyen öfkesinin faturası, Nilgün ve çocuklarına kesilecektir; arka arkaya kötü sürprizler onları beklemektedir. Bu esnada Fadıl, Macide'yi şaşırtmaya devam eder. Suzan ise Macide'nin tanımadığı yüzünü görmüş olmanın şoku içerisindedir. Mert ve Çiçek ise olan bitene anlam verememektedir. Macide, Kemal'in hiç beklemediği bir çıkış yapacak ve onu imkansız bir seçime zorlayacaktır.

BABAM VE AİLESİ 9. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Suzan ve Nilgün'e, Kemal'in çocuklarından birini seçtiğine dair haber gelir. İki kadın Kemal'le birlikte seçtiği oğlunu almak için söylenen adreste buluşurlar. İçerde çocuklardan sadece biri vardır. Kemal, ısrarla kendisinin seçim yapmadığını söylemesine rağmen ne yazık ki Kemal'e inanmak kolay değildir. Kemal, Aziz polis tarafından tutuklanıncaya kadar güvenlikleri için bütün ailesinin aynı evde kalmasını ister. Böyle bir durumda aynı çatı kalmak hiç te kolay olmayacaktır. Tam sular durulmuşken İpekçi Malikanesi'nde yaşanan sürpriz bir olay ise tüm taşları yerinden oynatarak herkesin hayatını etkileyecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ceyda Düvenci Ayça Bingöl Bülent İnal Kanal D Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title