Haberler

Babam ve Ailesi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Babam ve Ailesi 8. Bölümde Neler Oldu?

Güncelleme:

Babam ve Ailesi dün akşam 8. bölümüyle ekranlardaydı. Kanal D'nin sevilen dizisi Babam ve Ailem'in 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu dizide 9. bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar...

Başrollerini Bülent İnal, Ayça Bingöl ve Ceyda Düvenci'nin oynadığı Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan Babam ve Ailesi dün akşam 8. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Dizinin dün akşamki bölümünde Aziz, Kadir ve Mert'i kaçırmıştı. Kemal'e 3 saat süre veren Aziz, Kemal'den oğullarından birini seçmesini istemişti. Bu durum karşısında Nilgün ve Suzan ne yapacaklarını bilemedi. Kemal'in bir seçim yapması gerekiyordu çünkü Aziz, Kemal'e seçim yapmazsa oğullarının ikisini de öldüreceğini söylemişti. Kemal'i zorlu bir seçim bekliyordu. Sevilen dizinin 9. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Suzan ve Nilgün, çocuklarının hayatlarından endişe eder ve çılgına döner. Kemal ise artık bir karar vermiştir ve herkes onun kararını merak etmektedir.

BABAM VE AİLESİ KONUSU

Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul'da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi'nin oğlu Mert'in başından geçen bir olay ile Adana'da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana'da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceyda Düvenci Ayça Bingöl Bülent İnal Kanal D Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title