Haberler

'Babam Sınıfta Kaldı' Dizisi Yayından Kalktı

Güncelleme:

Yayın günü ve saatiyle ilgili sorunlara vurgu yapan Gani Müjde 'Babam Sınıfta Kaldı' dizisinin yayınlanmayacağını Twitter'dan açıkladı.

Ünlü yapımcı ve senarist Gani Müjde Twitter'dan yaptığı açıklama ile Fox'ta yayınlanan ' Babam Sınıfta Kaldı' adlı diziyi bitirdiklerini duyurdu.

GEÇ SAATTE YAYINLANMASINDAN ŞİKAYET ETTİ

Açıklamasında dizinin yayın günü ve saatiyle ilgili yaşanan sorunlara vurgu yapan Gani Müjde "Kanalımızın tüm uğraşlarına rağmen hedef kitlemizin uyuduğu saatlerde yayınlanan dizimizi daha fazla süründürmeden bitirdik." dedi.

Gani Müjde, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi: "C.Tesi ve Pazar günleri 19-20 saatleri arasına girmesi için sipariş edilen dizimiz Babam Sınıfta Kaldı'yı o saatler verilemeyince bitirdik. Yaz boyunca 1 ve 2 sıralamasının altına inmeyen dizimiz sezon başlayınca önce 23:00 lü saatlere alınmış sonra da ikiye bölünmüştü. Kanalımızın tüm uğraşlarına rağmen hedef kitlemizin uyuduğu saatlerde yayınlanan dizimizi daha fazla süründürmeden bitirdik."

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Babam Sınıfta Kaldı Gani Müjde Twitter Fox Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title