Haberler

"Babaların Babası" Fevzi Kızıltaşoğlu Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Müzik dünyasında "Babaların Babası" olarak anılan; İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu ve Bülent Ersoy'un ilk yapımcısı Fevzi Kızıltaşoğlu, hayatını kaybetti.

İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu, Bülent Ersoy, Kibariye, Erol Evgin, Belkıs Akkale ve Edip Akbayram gibi ünlü şarkıcıların ilk yapımcılıklarını üstlenen Fevzi Kızıltaşoğlu (74) akciğer rahatsızlığı nedeniyle iki gün önce ytaşamını yitirdi.

Müzik piyasasında "Babaların Babası" olarak bilinen Kızıltaşoğlu'nun cenazesi İstanbul'da toprağa verildi. İstanbul Unkapanı'nda kurduğu Sembol Plak ile müzik piyasasında 50 yılı aşkın yapımcılık geçmişi olan Kızıltaşoğlu, uzun bir süredir Muğla Datça'da yaşıyordu. İki gün önce akciğer rahatsızlığına bağlı olarak fenalaşan Kızıltaşoğlu, İstanbul Bağcılar'da bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Kızıltaşoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TABUTUN BAŞ KISMI AÇIK BIRAKILDI

Kızıltaşoğlu için dün İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi. Kızıltaşoğlu'nun tabutunun baş kısmının açık bırakıldığı törende oğlu Erdoğan Kızıltaşoğlu taziyeleri kabul etti.

"TÜRK MÜZİĞİNE ÇOK BÜYÜK KATKISI VARDI"

Törene yapımcı Şahin Özer ve İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'da katıldı. Kızıltaşoğlu ile son ana kadar görüştüklerini ifade eden Şahin Özer "Türk müziğine çok büyük katkısı olan değerli bir insanı kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Müzik piyasasında büyük emeği vardı" dedi.

"BABAMIN ÜZERİNDE EMEĞİ VARDI"

Babası İbrahim Tatlıses'in rahatsızlığından dolayı cenazeye gelemediğini ifade eden Ahmet Tatlı "Çok sevdiğim bir ağabeyimi kaybettim, Fevzi Ağabey'in babamın üzerinde emeği vardı" diye konuştu. Kızıltaşoğlu'nun cenazesi Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camisi'nde dün öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Bakırköy Mezarlığı'na defnedildi.

.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Bülent Ersoy Sezen Aksu İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (24)

ihsanMobil-ANDROID:

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun amin

16
4
yanıtYanıtla
TÜLiN:

kim bunlar böyle, , hic taniyan varmi bu züppeleri.

8
12
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

sen malsan onlar ne yapsın yazanları okursan kim olduğunu anlarsın

yanıt8
yanıt11
TÜRK KÜRT KARDEŞTİR:

Nasıl ünlülük bu? Adını ilk defa duyuyorum.

13
5
yanıtYanıtla
MAKİNİST:

bir tek babaların babası var oda şam babası :D

15
3
yanıtYanıtla
sarmısaklı:

ula yıvrım oda kimdir şam babasi kimdir yuksa senlen alakalı birşeymidir

yanıt2
yanıt2
Bozoklu haluk:

Orhanla tatlıseside al yanına. Kadir inanır da beleşten

11
5
yanıtYanıtla
ANKARA KARA GÜN 10,10,2015 SECiME DORUMobil-IOS:

Haaaa. Bu. Dünya. Pengamberlekalmadı. Babanın. Babası. Kimişya. Hadi. Eyvalllah

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tabutun başkısmı neden boşbırakıldı

12
0
yanıtYanıtla
Taner:

Bodrumda yasa bagcilarda öl hayat boyle işte.allah rahmet eylesin

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title