Haberler

Babaeski Nadırlı Gençlikspor'da Yeni Sezon Hazırlığı

Kırklareli 1.Amatör Ligi ekiplerinden Babaeski Nadırlı Gençlikspor'da yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kırklareli 1.Amatör Ligi ekiplerinden Babaeski Nadırlı Gençlikspor'da yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Gündüz Onat Festival Alanında takımın gerçekleştirdiği ilk antrenmana, Nadırlı Gençlikspor Kulüp Başkanı Gökay Gürsoy, Nadırlı Köyü Muhtarı Mehmet Akcan ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kulüp Antrenörü Hasan Berber, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübün 2016-2017 futbol sezonu hazırlıklarının başladığını söyledi.

Futbolcuların yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacağını ifade eden Berber, yeni sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Kulüp hedefleri doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini anlatan Berber, "Biz şampiyon olmak için yola çıktık ve bu yıl şampiyonluk yarışında ipi göğüsleyen takım biz olacağız. Gecen yıl sezon sonunda bir maçla finale kalamadık. Bu yıl yönetim ve teknik heyet olarak, gerçekten çok güzel bir takım kurduk ve eski takıma 6 tane yeni oyuncu kattık. Bu takıma kattığımız yeni oyuncularımız gücümüze güç katacaklar. Ligde çok genç bir takımız. Bunu avantaj olarak görüyor ve en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Berber Kırklareli Babaeski Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title