Haberler

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde, Mustafa Bayrak’ın yerine İlçe Milli eğitim Müdürlüğü görevine atanan Kadriye Tokat, görevine başladı.

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, Mustafa Bayrak'ın yerine İlçe Milli eğitim Müdürlüğü görevine atanan Kadriye Tokat, görevine başladı.

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Kadriye Tokat, Babaeski'de İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmanın büyük bir onur olduğunu ifade etti. Tokat, "20 yıldır eğitimin her aşamasında hizmet verdiğim Babaeski ilçesinde yaşamaktan çok mutlu olduğum, insanını gerçekten çok sevdiğim ilçede Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmak benim içinde büyük bir onur. İnşallah bu süreçte eğitim öğretimde aldığımız bayrağı daha ileriye götürmek için elimizden gelen her türlü gayreti ve çabayı sarf edeceğiz. Bilgimizi, becerimizi, deneyimlerimizi bu yönde aktaracağız. Önümüzdeki yılın eğitim-öğretim planlamasıyla işe başladık. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha güzel işlere ekibimle birlikte öğretmenlerimle birlikte imza atacağıma inanıyorum" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Bayrak Kırklareli Babaeski Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title