Haberler

Babaeski'de Yol Yapım Çalışması

Babaeski Belediyesi'nce yürütülen yol yapım çalışması sürüyor.

Babaeski Belediyesi'nce yürütülen yol yapım çalışması sürüyor. Çalışmalar kapsamında asfaltlanan bölgelerde kaldırımlar düzenleniyor.

Belediye Başkanı Abdullah Hacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmalar ile kentin çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Altyapı testi tamamlanan bölgelerde kaldırım düzenlemesi yapıldığını belirten Hacı, ekiplerin Fatih Caddesi'nde çalışmaları yürüttüğünü ifade etti.

Babaeski'yi modern bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini aktaran Hacı, şunları kaydetti:

"Çarşı merkezimizde kaldırımlarımızı yenilerken vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alışveriş yapabilmeleri, sevdikleri ile gezebilmeleri için kaldırımlarımızı genişlettik. Kaldırımlarımıza koyacağımız dekoratif oturma grupları, peyzaj çalışmaları ile çarşı merkezimiz yayalaştırılmış gibi vatandaşlar çarşı merkezimizde gezebilecektir. Asfaltlanan bölgelerde gezerken vatandaşlarımızın yüzlerindeki gülümsemeyi görmek, onların mutlu olduğunu görmek benim için dünyalara bedeldir. Vatandaşlarımızı mutlu etmek için, onları daha modern, daha yaşanılabilir bir Babaeski'de huzur, refah içinde yaşayabilmeleri için daha çok çalışacağız. Daha çok projeler, hizmetler üreteceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Hacı Babaeski Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title