Haberler

Babaeski'de Yol Yapım Çalışması

Babaeski ilçesinde yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmaları sürüyor.

Babaeski ilçesinde yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmaları sürüyor.

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmasının sürdüğünü bildirdi.

Atatürk Mahallesi Flamingo Caddesi'nde yürütülen çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Hacı, Flamingo Caddesi'ndeki çalışmaları ramazan bayramına kadar tamamlamak istediklerini söyledi.

İlçede yaklaşık bir yıldır yollardan dolayı sıkıntı yaşandığını hatırlatan Hacı, çalışmaları 6 ay içinde tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Belediye olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını anlatan Hacı, şunları kaydetti:

"Bir yıllık kısa bir sürede ilçemizde gerçekleştirdiğimiz Babaeski tarihinin en büyük yatırımı olan altyapı ve yol yağım çalışmalarını yürütüyoruz. Ekipler içme suyu şebeke hattı test çalışmalarının bittiği yerlerde hız kesmeden yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Babaeski'yi büyük bir şantiye alanına çevirdik. Çalışmalar ile Babaeski'ye modern bir görünüm kazandıracağız. Daha kaliteli ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek, en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Nasıl ki altyapı çalışmalarını ilçemizin tüm noktalarında gerçekleştirdiysek, yol yapım çalışmasını da bütün mahallelerimizde devam ettireceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Hacı Babaeski Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title