Haberler

Babaeski Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi

Babaeski Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası ile arasında Toplu iş Sözleşmesi imzalandı.

Babaeski Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası ile arasında Toplu iş Sözleşmesi imzalandı.

İmza törenine Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gülebay, sendika yetkilileri, Babaeski belediyesi daire müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

İmza töreninde konuşan Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gülebay, "Bugün burada bulunmaktan ve bu Toplu İş Sözleşmesi imzalamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Belediyemiz büyük bir alt yapı çalışmasından çıkmış ve üst yapı çalışmaları devam ederken, bu büyük yük omuzlardayken bu toplu iş sözleşmesi imzalaması gerçekten bizleri mutlu etmiştir. Ben bu bakımdan göstermiş olduğu duyarlılık için, özveri için memur arkadaşlarım ve sendikam adına Belediye Başkanım Av. Abdullah Hacı'ya çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"Ben personelime verdiğimiz bedele mükemmel bir bedel demiyorum"

Üst yapı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, "Bende Genel Başkana çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak daima çalışanlarımızın yanındayız. Gerçekten büyük bir alt yapı çalışmasının içinden başarı ile çıktık. Üst yapı çalışmalarımızda tüm hızıyla devam ediyor. Ben personelime verdiğimiz bedele mükemmel bir bedel demiyorum. Ancak yönettiği şehre 80 milyon Türk lirası yatırım yapıp da personelini bu kadar memnun eden var mıdır.Etrafınıza bir bakın.80 milyon liralık yatırım yapıyoruz ve dışarıya 1 kuruşluk borcumuz yok.Bütün borçlarımızı teker teker ödüyoruz.Ne vergi dairesine ne de emekli sandığına borcumuz var.Bunun yanında da personelimizi memnun ediyoruz.Böyle bir ortamda bu toplu iş sözleşmesi imzalamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Çalışanlarımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Babaeski Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası ile Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Hacı Babaeski Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title