Haberler

Babacan'dan Erdem Başçı'nın İstifa Söylentileri İle İlgili Açıklama

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın lojmanından taşınmasının istifa söylentilerine yol açmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan G20 Maliye Bakanları Zirvesi'nde konuştu. Babacan, "Merkez Bankası kur konusunu çok ciddi takip ediyor" dedi.

"ÖNEMLİ OLAN REFORM"

Babacan, "Merkez Bankaları bulundukları ülkelerde ortamı hazırlamalılar, asıl büyümenin sürdürülebilir olması yapısal reformlarla gerçekleşir. Merkezler yapısal reform yapamaz" derken "Bizim özellikle uygulama diye yaptığımız vurgunun özünde de bu var. Önemli olan zor ve gerekli reformları becerebilmek" değerlendirmesinde bulundu.

İSTİFA SÖYLENTİLERİNE YANIT

Babacan merkez bankası Erdem Başçı'nın lojmanından taşımasının istifa söylentilerine neden olmasıyla ilgili olarak ise, "Ben derim ki hiçbir söylentiye kulak asmayın bilgilere sağlam kaynaklardan alın" diye konuştu.

####
Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Merkez Bankası Erdem Başçı Ali Babacan Memur Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (74)

sarı:

Bu adam temiz biri. AKP''ye yakıştırmadığım bir adam.

53
12
yanıtYanıtla
akkkoyunlar araştırın:

geleceğin başbakanı deniliyordu. Ama şöyle bir şey var tayyip bey kendi sözünden hiç çıkmayan adamları kendine yakın tutuyor . Efkan ala yalçın erdoğan ve hakan fidan gibi . . . hiçbir muhalif sese tahammülü yok kendi partisinden olsa bile. Peki adama demezler mi senin hiç yanlışın yok mu. Şu pırıl pırıl adam hiç mi doğru söylemiyor . . . bir kezde uzmanları dinle herşeyin uzmanı olma

35
4
yanıtYanıtla
hakanMobil-ANDROID:

aslanlar gibi yola devam ürünler Ürsün dursun

15
22
yanıtYanıtla
hhhmobilWeb@haberler.com:

Bu akp lilerde dolar cok anlasilan. Dolar artsin diye basciyi bile gorevden alcaklar

22
8
yanıtYanıtla
AlamancimobilWeb@haberler.com:

Alamanci biz almanyada benzine 1.20 euro ödüyoruz ama merkel dairede yasiyor, türkiyedekiler 4 lira ödesinki tayyip sarayda yasasin Oylar akpye

19
10
yanıtYanıtla
ali:

hepsi kukla

14
14
yanıtYanıtla
Kamil:

Ali Babacan diger AKP li Vekileri gibi Politika yapmayan birisidir! Bugüne kadar alninin aki ile verilen göevleri yerine getirdi A. Kahveci gibi BRAVO BABACAN! RTE ve yandaslarinin Alet olma!

26
2
yanıtYanıtla
AlamancimobilWeb@haberler.com:

Akp oyu hak edıyo bakara makara deyip besmele cekip calıyorlar. Dilsız seytan olmak istıyosanız verın akpye oyunuzu.

21
7
yanıtYanıtla
vatanseverMobil-ANDROID:

Ak partili olarak babacanı sempatik bulmuyor ve biraz dinlenmesini tavsiye ediyorum

2
25
yanıtYanıtla
Dindar ogörüldük şeytana taş çıkardık:

Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olur. _Gemi saray alır doymaz, İnsanları insan saymaz, Hacca gider yine caymaz, şeytan bunların rehberi,

23
4
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title