Haberler

Baba ve Oğlunu Öldüren Zanlı, 10 Yıl Sonra Yakalandı

Diyarbakır'ın Eğil İlçesi'nde baba ile oğlunu öldürdüğü iddiasıyla aranan E.A., 10 yıl sonra jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Diyarbakır'ın Eğil İlçesi'nde baba ile oğlunu öldürdüğü iddiasıyla aranan E.A., 10 yıl sonra jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Diyarbakır Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı'nın 19.03.2005 tarihinde Diyarbakır'ın Eğil İlçesi'nde, kendisiyle aralarında husumet bulunan, Ö.Z ile oğlu R.Z.'yi öldürmek suçundan aranan ve 10 yıldır firarda olan E.A. hakkında elde edilen bilgilerin değerlendirilmesi sonucu operasyon düzenlediğini açıkladı. Açıklamada, "Eğil Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından icra edilen operasyon neticesinde, Dicle İlçesi Üzümlü Mahallesi'nde sabah saatlerinde şüphelinin saklandığı evin etrafı jandarma ekipleri tarafından çevrilmiş, firari şahıs E.A. kaçamayacağını anlaması üzerine, görevli ekiplere, kardeşine ait kimliği ibraz ederek gerçek kimliğini gizlemek suretiyle yanıltmaya çalışmış, kimliğin kendisine ait olmadığını tespit eden ekiplere, üzerinde bulunan silahı doğrultmak istemesi üzerine, etkisiz hale getirilmiştir. Şüpheli ile birlikte 1 ruhsatsız 7,65 mm. tabanca, şarjör ve 8 adet 7.65 mm fişek ele geçirilmiştir. Şüpheli E.A., gözaltına alınmış ve adli işlemlere başlanmış olup aynı gün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur" denildi. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Valiliği Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title