Haberler

Baba ve Çocukları Yan Yana Gömüldüler

EDİRNE (AA) – Edirne'de öldürülen baba ve 3 çocuğu toprağa verildi.

EDİRNE (AA) – Edirne'de öldürülen baba ve 3 çocuğu toprağa verildi.

Feyyaz Doksat (25) tarafından öldürülen Bülent Doksat (38), oğulları Ertuğrul (3) ve İsmail (10) ile kızı Büşra Doksat'ın (11) cenazeleri İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından Karaağaç Mahallesi'ndeki evlerine daha sonra da Karaağaç Eski Camisi'ne getirildi.

İkindi vakti kılınan cenaze namazı öncesi Doksat ailesinin yakınları ve cenazeye katılan pek çok kimse acılarını dile getirerek, olayın sentetik uyuşturucu bonzaiye bağlı gerçekleştiğini ve uyuşturucuyla mücadele edilmesi gerektiğini belirtti.

Cami imamı Kadir Demirkıran da uyuşturucu ve alkolün "bütün kötülüklerin anası" olduğunu söyledi.

Uyuşturucuyla mücadelede topyekün mücadelenin şart olduğunu ifade eden Demirkıran, "Bugün mahallemizde çok büyük acı var. Önce yakınlarına ve bütün mahallemize baş sağlığı diliyorum. Allah sabırlar versin. Özellikle ve özellikle bu olaylardan Rabbim ibret almayı nasip etsin. Değerli kardeşlerim illa böyle acılar yaşamamız mı gerekiyor? Yaşamadan önce tedbirimizi almamız lazım. Müslüman tedbirin alır. Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın." diye konuştu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Doksat ailesi ve mahalle sakinlerinin katıldığı cenaze namazı imam Demirkıran tarafından tek tek kıldırıldı. Namazın ardından göz yaşları arasında Doksat ailesinin 4 ferdi Karaağaç Mahallesi Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

-Olay

Karaağaç Mahallesi Emirli Aralık 1. Sokak'ta dün vatandaşların ihbarı üzerine, Bülent Doksat'a ait eve giden ekipler, 3'ü çocuk 4 kişiyi kesici aletlerle öldürülmüş halde bulmuştu.

Ekipler, bazıları yakılmak istenen ve bir kısmı parçalanan cesetlerin Bülent Doksat (38), oğulları Ertuğrul (3) ve İsmail (10) ile kızı Büşra Doksat'a (11) ait olduğunu belirlemişti. Olayla ilgili gözaltına alınan Bülent Doksat'ın katil zanlısı kardeşi Feyyaz Doksat tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Adli Tıp Kurumu İstanbul Karaağaç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title