Haberler

Baba- Oğula Silahlı Saldırı; 1 Ölü, 1 Yaralı

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde tabancalı saldırıya uğrayan Mesut Adıgüzel öldü, babası İsmail Adıgüzel ağır yaralandı.

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde tabancalı saldırıya uğrayan Mesut Adıgüzel öldü, babası İsmail Adıgüzel ağır yaralandı. Baba oğula kurşun yağdırdığı iddia edilen Hayri Yaman ise polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay Kartepe İlçesi'nin Suadiye semtinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Suadiye'de oturan 56 yaşındaki Hayri Yaman, araları daha önceden bir anlaşmazlık nedeniyle açık olan 65 yaşındaki İsmail Adıgüzel ile tartıştı. Tartışmaya bir süre sonra İsmail Adıgüzel'in 33 yaşındaki oğlu Mesut Adıgüzel de karıştı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu Hayri Yaman, üzerinde taşıdığı tabanca ile baba oğula kurşun yağdırdı.

Saldırıda ağır yaralanan İsmail ve Mesut Adıgüzel 112 Acil ambulansıyla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mesut Adıgüzel yapılan tüm müdahelelere rağmen hayatını kaybetti. Baba İsmail Adıgüzel'in ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın hemen ardından polis ekipleri tarafından yakalanan Hayri Yaman gözaltına alındı. - Kocaeli / İzmit

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Adıgüzel Suadiye Kartepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title