Haberler

Baba Oğul Yakınlaşması!

Araları Soğuk Olan Türker ve İlker İnanoğlu Santorını'de Finali Çekilen Yabancı Damat Dizisi Sayesinde Barıştı!

ARALARI SOĞUK OLAN TÜRKER VE İLKER İNANOĞLU SANTORINI'DE FİNALİ ÇEKİLEN YABANCI DAMAT DİZİSİ SAYESİNDE BARIŞTI!

15 Haziran'da ekrana veda edecek olan Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yabancı Damat'ın finali, geçtiğimiz hafta sonu Yunan Adaları ve Ocean Monarch adlı gemide çekildi. Çekimlerine Yunan halkının büyük ilgi gösterdiği dizi, sürprizlerle dolu bir mutlu sonla ekrana veda edecek.

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, yönetmenliğini Taylan Kardeşler'in üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yabancı Damat', 15 Haziran Cuma günü ekrana veda edecek. Erdal Özyağcılar, Sumru Yavrucuk, Nehir Erdoğan, Özgür Çevik, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Binnur Kaya, İlker Aksum ve Zeki Alasya gibi zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan 'Yabancı Damat'ın bu akşam 105. bölümü ekrana gelecek ve dizi, haftaya yayınlanacak olan 106. bölümüyle son bulacak.

Ege'nin iki kıyısından, Türkiye ve Yunanistan'dan iki gencin aşk öyküsünün anlatıldığı, üç sezondur büyük ilgiyle izlenen 'Yabancı Damat'ın bu akşam ekrana gelecek olan bölümünün konusu kısaca şöyle: Nazlı'ya ilik nakli yapılır. Antep'te Nazlı kurtulacağı için davul zurnalarla kutlama yapılırken, Nazlı'nın vücudunun yeni iliği kabul etmeme ihtimaline karşı da heyecanlı bir bekleyiş başlar. 30 gün süren üzüntülü bekleyiş yerini müjdeli bir habere bırakır. 7'den 70'e herkesin mutlu sonla bitmesini istediği dizi, Nazlı'nın eski sağlığına kavuşmasıyla mutlu bir sonla önümüzdeki hafta sona erecek. İşte bu yüzden dizinin final sahneleri de bu mutlu sona yakışır bir biçimde, ailelerinde katıldığı Yunan Adaları'na yapılan bir gemi seyahatinde çekildi. Araları bir süredir limoni olan Türker ve İlker İnanoğlu da çekimler sırasında barıştı.

Çekimler, Monarch Classic Cruises (MCC) firmasına bağlı Ocean Monarch adlı gemide yapıldı. Zihni Şirketler Topluluğu'na bağlı Zihni Vapur Acenteliği'nin düzenlediği tur kapsamında gerçekleşen gezide 518 yolcu kapasiteli Ocean Monarch, Mikonos, Patmos, Santorini, Girit ve Pire'ye uğradı. Dizi, Yunanistan'ın Mega TV kanalında da gösterildiği için oyuncular her ada da halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle Nehir Erdoğan, Özgür Çevik, Arif Erkin Güzelbeyoğlu ve Tülin Oral'a Yunanlıların sevgisi ve sempatisi fazlaydı. Hatta Japon turistler bile Güzelbeyoğlu ve Oral ile birlikte fotoğraf çektirdiler. Yunan ve Japonların aşırı ilgisinden dolayı çekim aralarında imza dağıtıp, fotoğraf çektiren ekip, bu ilgi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Öte yandan Nehir Erdoğan, dizi bittikten sonra Amerika'ya gideceğini açıkladı: 'Bir Türk yönetmenin filminde oynayacağım. Bu proje benim için çok önemli.'

İşte final bölümünün özeti: Nazlı ve Niko, aileleriyle birlikte Yunan Adaları'nı kapsayan bir gemi seyahatine katılırlar. Bu fikir Niko'nun babaannesi Eftelya Hanım'dan çıkar ve her iki aile de Kuşadası'ndan gemiye binerek Yunan Adaları'nı kapsayan dört günlük bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculukta birçok sürprizle karşılaşırlar. Memik ile Eftelya da bu gemi seyahatinde aşk tazeleyip, evlenip, evlenmemeye karar verecekler.

Dizide Nazlı ve Niko'yu canlandıran Nehir Erdoğan ile Özgür Çevik'e Yunan halkı büyük ilgi gösterdi. Final bölümünün çekimleri sırasında uyumlu bir ikili oluşturan Çevik ile Erdoğan'ın çekim sonralarında bir araya gelmemeleri dikkat çekti. Öte yandan Nehir Erdoğan'ın kaybettiği kilolar Yunanlı izleyicilerin de dikkatini çekti. Final bölümünde Nazlı'nın müjdeli bir haber verdiği sahne için oyuncular 'Bu sahne çok konuşulacak' yorumunu yaptı.

Kahraman ve Feride'yi canlandıran Erdal Özyağcılar ile Sumru Yavrucuk, ekibin en neşeli ikilisiydi. İkili, çekim aralarında sık sık birbirleriyle şakalaşarak seti kahkahaya boğdu.

'Yabancı Damat'ın mutlu sonla bitecek olan final bölümünün çekimleri, Ocean Monarch isimli 518 yolcu kapasiteli yolcu gemisinde yapıldı. Kuşadası'ndan kalkan gemi sırasıyla, Patmos, Girit, Santorini, Pire ve Mikanos'a uğradı. Dizinin bütün oyuncu kadrosunun yer aldığı çekimler, kimi zaman gemide kimi zamanda adalarda gerçekleştirildi. Finalin en ilgi çekici bölümlerinden biri de Nazlı'nın günlüğünü 'Aşk Sınır Tanımıyor' adlı kitapta toplamasıydı. Gemi yolculuğunda kitap şerefine kutlama yapıldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title