Haberler

Baba 'Oğul Ölümden Döndü

Antalya'da dalgalı denizde geri dönemeyeceği kadar uzun mesafe giden oğlunu kurtarmak isteyen ancak gücü tükenen baba ile oğlunu, tekneyle gezintiye çıkan tatilciler kurtardı.

Antalya'da dalgalı denizde geri dönemeyeceği kadar uzun mesafe giden oğlunu kurtarmak isteyen ancak gücü tükenen baba ile oğlunu, tekneyle gezintiye çıkan tatilciler kurtardı.Olay Antalya'nın mesire alanlarından biri olan Topçam'da meydana geldi.

Ailesiyle birlikte geldiği piknik alanında serinlemek isteyen 18 yaşındaki İsmet Irklı, denize girdi. Kıyıda yüzmek yerine açılmayı tercih eden oğlunun dönemediğini fark eden 60 yaşındaki Tekin Irklı, can simidiyle oğlunu kurtarmak için yola çıktı. Dalgaları aşarak oğlunun yanına ulaşmayı başaran Tekin Irklı, gücü tükendiği için geri dönemedi.

Kıyıdan olayı seyredenler tarafından durum Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirildi. Komutanlığa bağlı bir zodyak bot olay yerine sevk edildi. Bu sırada tekneyle gezintiye çıkan bir grup, baba ile oğluna yaklaşarak, onları kıyıya kadar çekti. Baba Tekin Irklı, kıyıya dönmek isterken gücünün tükendiğini, oğlunun daha yorgun olduğu için can simidini ona verdiğini söyleyerek, Allah kurtardı dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Topçam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title