Haberler

Baba- Oğul Cinayet ve Yaralamadan Muhkum Oldu

Kastamonu'da, yol vermeme kavgasında tabanca ile 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan 48 yaşındaki Hakan Karaosmanoğlu'na 25 yıl 8 ay 3 gün, oğlu 21 yaşındaki Gökhan Karaosmanoğlu'na 9 yıl 7 ay hapis cezası verildi.

Kastamonu'da, yol vermeme kavgasında tabanca ile 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan 48 yaşındaki Hakan Karaosmanoğlu'na 25 yıl 8 ay 3 gün, oğlu 21 yaşındaki Gökhan Karaosmanoğlu'na 9 yıl 7 ay hapis cezası verildi.

22 Eylül 2013'te Nasrullah Meydanı'nda meydana gelen olayda Hakan Karaosmanoğlu, yol vermeme meselesinden çıkan kavgada 53 yaşındaki Tahsin Güvenç'i tabanca ile ateş ederek öldürürken, 27 yaşındaki Hakkı G. ve 41 yaşındaki Sami M.'yi yaraladı. Oğlu Gökhan Karaosmanoğlu da yine tabanca ile 25 yaşındaki Sedat G.'yi yaraladı.

Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan baba ve oğlu, son kez hakim karşısına çıktı. Hakan Karaosmanoğlu, "Bu olayın olmaması için çok uğraştım, pişmanım" dedi. Gökhan Karaosmanoğlu ise kendisini korumak için ateş ettiğini söyledi.

Hakan Karaosmanoğlu, öldürme ve yaralama olayını haksız tahrik altında gerçekleştirmesi ve duruşmalardaki iyi hali nedeniyle toplam 25 yıl 8 ay 3 gün, Gökhan Karaosmanoğlu ise yaralama suçundan 9 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. - Kastamonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title