Haberler

Marmaris'te Baba-Kızın Acı Kaderi

Güncelleme:

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, ayrı hastanelerde tedavi gören baba ve kızı yaklaşık 10 dakika arayla hayatlarını kaybetti. Datça'ya getirilen 51 yaşındaki Gülsin Oğuz ve babası 88 yaşındaki Mehmet Yalçın Oğuz'un cenazeleri, çok sayıda kişinin katıldığı törenin ardından gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Baba kızın acı kaderi, yaklaşık 7 ay önce 51 yaşındaki Gülsin Oğuz'a akciğer kanseri teşhisi konulmasıyla başladı. Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın tedaviye alınırken, 1 hafta önce de babası Mehmet Yalçın Oğuz evde düşerek kalça kemiğini kırdı. Marmaris'te özel bir hastaneye kaldırılan Oğuz ameliyata alındı. Başarılı bir ameliyat geçiren Mehmet Yalçın Oğuz'un sağlığına kavuşması beklenirken, kızının acı haberi geldi. Marmaris Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Gülsin Oğuz dün sabah yaşamını yitirdi.

Kızının ölüm haberi Yalçın'dan gizlendi. Geçirdiği kalça kemiği kırığı ameliyatı nedeniyle henüz kendisine gelmeyen Yalçın da dün sabah kızının ölümünden yaklaşık 10 dakika sonra yaşamını yitirdi.

Baba kızın ölüm haberini alan yakınları yasa boğuldu. Marmaris'ten Datça'ya getirilen baba kızın cenazeleri, dün Datça Fatih Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yalçın Marmaris Datça Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title