Haberler

Baba ile Kızı Yan Yana Toprağa Verildi

Güncelleme:

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde, patlama sonucu ahşap binanın altında kalarak hayatlarını kaybeden baba ve kızı yan yana toprağa verildi.

Babası, abisi ve dedesi ile enkazın altında kalan Güneş (2), abisi ve dedesinin enkazdan çıkarılmasının ardından bulunarak 112 ambulansıyla Azdavay İlçe Hastanesine, yapılan ilk müdahalenin ardından Kastamonu Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Güneş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Babası Erdem Şahin’in yedi saatlik bir arama ve kurtarma çalışması sonucu cesedine ulaşılabildi. Baba ve kızın cenazesi Azdavay Merkez Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Ahat köyündeki aile kabristanlığında yan yana toprağa verildi.

Patlama anında, patlamanın olduğu işyerinin üzerindeki evinin mutfağında olması sayesinde hayatta kalan anne Aysun Şahin, eşi ve kızını beraber toprağa vermenin acısıyla feryat ederken cenazeye katılanlar gözyaşlarını tutamadı.

EYÜP ŞEN

KASTAMONU (İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Azdavay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title